Adres değişikliği için randevu nasil alinir?

İçindekiler:

  1. Adres değişikliği için randevu nasil alinir?
  2. Adres güncellemesi nasıl yapılır?
  3. 199 kaça kadar açık?
  4. 199 ne hattıdır?
  5. Nüfus Müdürlüğü HES kodu istiyor mu?

Adres değişikliği için randevu nasil alinir?

sorusunun ardından pek çok kişi nüfus müdürlüğü randevu alma işlemini de sorguluyor. İsterseniz https://randevu.nvi.gov.tr/ adresinden online olarak randevu alabilir, ya da ALO 199'u arayabilirsiniz.

Adres güncellemesi nasıl yapılır?

İkametgah değişikliği yapmak isteyen kişilerin öncelikli olarak nüfus müdürlüğüne gitmeleri gerekmektedir. İkametgah değişikliği için nüfus müdürlüğüne gitmeden önce randevu alınması da gerekmektedir. Aynı zamanda e-devlet üzerinden de ikametgah değişikliği yapmak mümkündür.

199 kaça kadar açık?

ALO 199 Çalışma Saatleri ALO 199 hattı; 7/24 yani kesintisiz bir hizmet sunduğundan dilediğiniz zaman bu hattı arayabiliyorsunuz. Ancak sabah ve gündüz vakitlerinde hattın akşam ve gece vakitlerine göre daha yoğun olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

199 ne hattıdır?

ALO 199 yalnızca bir telefon numarası değildir. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan ALO 199, vatandaşlara birçok hizmet sunmaktadır.

Nüfus Müdürlüğü HES kodu istiyor mu?

Vatandaşlarımızın randevu.nvi.gov.tr yada e-Devlet Kapısı üzerinden randevu alması gerekmektedir. Randevu işlemleri sırasında HES kodu istenilmektedir.