Holo kripto para kimin?

İçindekiler:

  1. Holo kripto para kimin?
  2. Holo kripto para ne kadar?
  3. Chz Coin kaç TL?
  4. Holo hangi şirketin?
  5. One Coin kimin?
  6. Halo Coin nedir?
  7. Holo Coin kaç dolar?
  8. Holochain geleceği nedir?
  9. One nasıl bir Coin?
  10. Kac tane Coin var?
  11. Holo para birimi nedir?
  12. Holo nedir ne işe yarar?
  13. Win kaç dolar?

Holo kripto para kimin?

Hot coin 2 deneyimli yazılımcı tarafından kurulmuştur. Metacurrency.org sitesinin kurucular Arthur Brock ve Eric Harris-Braun Hot coini kısa sürede bir proje olrak hayata geçirmişlerdir. Hot coin halen geliştirilme aşamasında olan kripto paradır.

Holo kripto para ne kadar?

Holo bugünkü fiyatı ₺0.082754 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺2,753,897,080 TRY.

Chz Coin kaç TL?

Chiliz bugünkü fiyatı ₺2.52 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺2,090,995,397 TRY.

Holo hangi şirketin?

2017'de ortaya çıkan Holochain'in çalışmaları 2008 yılına kadar uzanıyor. Metacurrency.org sitesinin kurucuları, fikirlerini geliştirerek Holochain ağını ortaya koydular. Holo, her ikisi de deneyimli sözleşmeli kodlayıcılar olan Arthur Brock ve Eric Harris-Braun tarafından kuruldu.

One Coin kimin?

OneCoin, her ikisi de Ruja Ignatova tarafından Sebastian Greenwood ile birlikte kurulan Bulgaristan merkezli offshore şirketleri OneCoin Ltd (Dubai'de kayıtlı) ve Onelife Network Ltd (Belize'de kayıtlı) tarafından bir kripto para birimi olarak tanıtılan bir Ponzi şemasıdır.

Halo Coin nedir?

Son dönemlerde kripto paralarda çeşitlilik hız kazandı. Bunlardan biriside HOT. Holo coin, blok zinciri teknolojisinin kullanılmasını gerektirmeyen DApp'leri geliştirmek için bir çerçeve olan Holochain kullanılarak oluşturulan merkezi olmayan uygulamaları barındırmak için eşler arası dağıtılmış bir platformdur.

Holo Coin kaç dolar?

Güçlü kripto para borsalarında ortalama Holo fiyatı 0,0079 USD'dir. 1 Holo Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir. Kripto para piyasasında #79 numarada yer alan Holo toplam piyasa değeri olarak da 1.409.699.974,00 Dolar değerine sahiptir.

Holochain geleceği nedir?

Holochain Geleceği 2025 Holochain verilerini 5 yıllık olarak değerlendirmeye alan analistler 2024 yılında bu kripto para biriminin oldukça yükselişe geçeğini tahmin ediyor. Analistler Holocoin'nin 2024 yılına doğru 221,39 dolar gibi bir değerde olacağını tahmin ediyorlar.

One nasıl bir Coin?

Mayıs 2019'da Binance Launchpad'de ilk borsa teklifinin (IEO) bir parçası olarak başlatılan Harmony Coin (ONE), merkezi olmayan uygulamalar için bir blok zinciri platformudur. Üretim ana ağı, iki saniyede blok üreten 1.000 düğümden oluşan 4 parçayı destekler. IEO'dan önce Harmony, 2018'de bir girişim olarak başladı.

Kac tane Coin var?

CoinMarketCap'in verilerine göre Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash başta olmak üzere 5.500'ün üzerinde kripto para bulunmaktadır.

Holo para birimi nedir?

Holochain sistemi ile ilk kez faaliyete geçen ve ERC-20 tabanlı olarak üretilen kripto para birimine denilmektedir. ... Holo chain herhangi bir merkezi olmayan kripto paralardan bir tanesidir. Uluslararası para göndermek için de yine holo kullanılmaktadır.

Holo nedir ne işe yarar?

Holo; blockchain teknolojisi kullanma şartı koşmadan merkeziyetsiz uygulamalar barındırabilen, dağıtık bir veri protokolü. Dağıtık Komut Çizelgesi (Distributed Tash Table, DHT) kullanan merkeziyetsiz uygulama (DApp) geliştiricileri, Holochain isimli platform bünyesinde kendi projelerini hayata geçirebilir.

Win kaç dolar?

1 WIN = 0,0000 USD WINk Son 24 Saatlik Market Hacmi Kaç Dolar?