Maun nedir bulmacada?

İçindekiler:

  1. Maun nedir bulmacada?
  2. Monopol ne demek bulmaca?
  3. Maun akaju ne demek?
  4. Bulmacada klasör ne demek?
  5. Akaju nasıl bir renk?
  6. Akaju ağacı ne demek?
  7. Bulmacada cüretkar ne demek?

Maun nedir bulmacada?

Maun kelimesi de bulmacalarda sorulan farklı kelimeler arasında bulunuyor. ... Maun sözcüğü bulmaca soruları arasında yer alıyor. Maun kelimesine verilecek olan cevaplardan biri de, 5 harfe sahip olan akaju kelimesidir.

Monopol ne demek bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Monopol' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Monopol' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise TEKEL yazabilirsiniz.

Maun akaju ne demek?

i. (Fr. acajou < Port.) 1. Tespih ağacıgillerden, kırmızımtrak kerestesi çok sert ve güzel cilâ tuttuğu için mobilyacılıkta kullanılan bir ağaç, maun, mahun.

Bulmacada klasör ne demek?

Bulmacalarda klasör kelimesi çok sorulabiliyor. ... Bulmaca çeşitlerinde sorulan kelimelerden biri de, klasör kelimesidir. Klasör kelimesinin bulmacadaki yanıtlarından biri de, 6 harfli olan ilbent kelimesidir.

Akaju nasıl bir renk?

Akaju dediğimiz, kızıl yansımalara sahip harika bir saç rengidir akaju kahve. Kahve ile akaju yansımalar birbirleriyle çok uyumlu şekilde akaju kahve saç rengine buluşuyor ve ortaya harika bir görünüm çıkıyor!

Akaju ağacı ne demek?

i. (Fr. acajou < Port.) 1. Tespih ağacıgillerden, kırmızımtrak kerestesi çok sert ve güzel cilâ tuttuğu için mobilyacılıkta kullanılan bir ağaç, maun, mahun. ... Bu ağacın kerestesinden yapılmış veya aynı kırmızımtrak renkte boyanıp cilâlanmış (mobilya): “Akaju dolap.”

Bulmacada cüretkar ne demek?

Cüretkar kelimesinin 4 harfli bulmaca cevabı, 'ATAK' sözcüğü olarak öne çıkar. Burada anlam herhangi bir durum karşısında bir etkileşimde bulunmak ve atağa geçmek olarak öne çıkar.