Diyarbakır'da polis akademisi var mı?

İçindekiler:

  1. Diyarbakır'da polis akademisi var mı?
  2. Gaffar Okkan Pomem nasıl gidilir?
  3. Gaffar Okkan Pomem Müdürü kimdir?
  4. Türkiyede kaç tane pomem var?
  5. Diyarbakır Polis Okulu hangi mahallede?
  6. Diyarbakır Polis Okulu hangi semtte?
  7. Polis Kolejine nasıl girilir?

Diyarbakır'da polis akademisi var mı?

Okulumuz 340 öğrenci ile 90 tarihinde Diyarbakır Polis Okulu Müdürlüğü olarak Eğitim ve Öğretime başlamış, Diyarbakır - Silvan karayolunun yaklaşık 12. Kilometresinde bulunan yeni hizmet binası 1994 yılının sonlarında teslim alınmış ve okulumuz 1000 öğrenci kapasiteli olarak 1995 yılı Ocak ayından itibaren yeni ...

Gaffar Okkan Pomem nasıl gidilir?

Otobüs ile : KR1 Kod numaralı Belediye otobüsleri ile saat 07:30'da Dağkapıdan (Dağkapı kavşağında bulunan otobüs duraklarından) hareket ederek Askerlik Şubesi-Ofis-Koşuyolu-Bayramoğlu-Bayındırlık-Tesisler-Ninova-Seyrantepe ve Müdürlüğümüzün önünden geçerek Karaçalı güzergahı takip edilerek 1 saat aralıklarla okulumuza ...

Gaffar Okkan Pomem Müdürü kimdir?

Polis Başmüfettişi / POMEM Müdür V.

Türkiyede kaç tane pomem var?

İstanbul (Arnavutköy), Mersin, Karabük, Bilecik, Karabük, Çankırı, Amasya (Merzifon), Bursa, Diyarbakır, Erzincan, Kırşehir, Trabzon ve Konya (Ereğli) olmak üzere toplam 36 okulda eğitim vermektedir.

Diyarbakır Polis Okulu hangi mahallede?

Semt/Mahalle olarak Mevlana Halit Mh. ve Bağlar ilçesine bağlıdır. Ptt-polıs Okulu Şubesi haritası Diyarbakır ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ptt-polıs Okulu Şubesi posta kodu 21080. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 698 metredir.

Diyarbakır Polis Okulu hangi semtte?

Diyarbakır Polis Okulu 37.941093 enlem ve 40.301373 boylamda yer almaktadır. Sur ilçesine bağlıdır. Diyarbakır Polis Okulu haritası Diyarbakır ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Diyarbakır Polis Okulu posta kodu 21000.

Polis Kolejine nasıl girilir?

Polis Meslek Eğitim Merkezleri genellikle POMEM olarak kısaltılmıştır. Bu okula girmek için en az önlisans mezunu olmanız gerekmektedir. Önlisans mezunları KPSS P93 puanı ile başvurabilir. Bu puan genellikle 70.000 Lisans mezunları ise KPSS P3 puanı ile başvurabilirler.