Dr C Tuna aydınlatıcı krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Dr C Tuna aydınlatıcı krem ne işe yarar?
  2. Dr C Tuna massage cream ne işe yarar?
  3. Dr Tuna krem ne işe yarar?
  4. Dr C Tuna çay ağacı yağı kremi ne işe yarar?
  5. Dr Tuna aydınlatıcı krem nasıl kullanılır?
  6. Dr Tuna aydınlatıcı set nasıl kullanılır?
  7. Farmasi masaj krem ne işe yarar?
  8. Farmasi masaj kremi ne kadar?
  9. Farmasi Aynisefa yagi ne icin kullanilir?
  10. Farmasi aydınlatıcı sabun ve krem nasıl kullanılır?
  11. Farmasi cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?
  12. Aydınlatıcı Set Nasıl Kullanılır?
  13. Farmasi Koyu Leke Giderici Nasıl Kullanılır?
  14. Dr Tuna masaj krem nasil kullanilir?
  15. Dr C Tuna masaj Kremi 7 g ne işe yarar?
  16. At kestanesi yoğun masaj kremi ne işe yarar?
  17. Farmasi biber balsamı nasıl kullanılır?

Dr C Tuna aydınlatıcı krem ne işe yarar?

Farmasi Laboratuvarlarında özel olarak geliştirilmiş Facial Whitening Cream, B3 vitaminiyle zenginleştirilmiş formülüyle cildinizin koyu renkli bölgelerinde renk açılmasına ve zararlı güneş ışınlarının neden olduğu lekelerin azalmasına yardımcı olur.

Dr C Tuna massage cream ne işe yarar?

Tuna Masaj Kremi Avantajları Ürün formülleri sayesinde nemlendirici özellik göstermektedir. Ürünün nemlendiriyor olması masaj yapılan bölgenin yumuşamasına ve rahatlamasına olanak tanımaktadır.

Dr Tuna krem ne işe yarar?

Ciltte istenmeyen hassasiyet ve kızarıklık görünümünü azaltmaya yardımcıdır. Cilt bakımında nemlendirici olarak kullanılır. Yaraların iyileşme sürecini hızlandırmaya, cilt kaşıntılarını azaltmaya yardımcıdır.

Dr C Tuna çay ağacı yağı kremi ne işe yarar?

Dr. C. Tuna'nın piyasaya sürdüğü çay ağacı yağı kremi, besleyici ve onarıcı bir etki göstererek yara ve yanıkların üzerine sürüldüğünde yara ve yanıkların hızlıca iyileşmesine yardımcı oluyor.

Dr Tuna aydınlatıcı krem nasıl kullanılır?

Cildin daha enerjik ve parlak görünmesine katkıda bulunurken, aydınlatılmasını ve ciltteki nem seviyesinin artmasını destekler. Kullanımı: Hafif dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın.

Dr Tuna aydınlatıcı set nasıl kullanılır?

Kullanımı: Günde iki kez, sabah ve akşam dördüncü adım olarak uygulayın. Pamuklu bir bezi bir miktar ürünle ıslatın. Yüz ve boyun bölgenizi nazikçe temizleyin. Düzenli kullanımda cilt tarafından hızla emilerek, cilt tonunu eşitlerken koyu lekelerin görünürlüğünün azalmasına yardımcı olur.

Farmasi masaj krem ne işe yarar?

Sakinleşmenizi sağlar. Baş ağrılarınızı azaltır. Çarpma ve düşme sonucu oluşan ağrıların dinmesini sağlar. Kan akışınızı daha iyi bir duruma getirir ve hücrelerinizin yenilenmesine yardımcı olur.

Farmasi masaj kremi ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 30 Farmasi Masaj Yağı/Kremi modeli içerisinde en ucuz Farmasi Masaj Yağı/Kremi fiyatı 13.44 TL iken, en yüksek Farmasi Masaj Yağı/Kremi fiyatı 218.99 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Farmasi Aynisefa yagi ne icin kullanilir?

Farmasi aynısefa yağı, tahriş olan ciltlerin onarılmasını sağlamakla beraber, aynı zamanda, cildi nemlendirerek, varis, egzama, sivilce, güneş yanığı, pişik ve döküntü gibi istenmeyen problemleri ortadan kaldırmaya yardımcıdır.

Farmasi aydınlatıcı sabun ve krem nasıl kullanılır?

Ürünün kullanımı son derece kolaydır. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa olacak şekilde her gün kullanılır. Kullanım sırasında cildin hafif nemli olması alınacak etkiyi yükseltecektir. Nemli cilde yumuşak hareketlerle sürülen Farmasi Cilt Aydınlatıcı Sabun, sonrasında hafifçe masaj yapılarak cilde uygulanır.

Farmasi cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

Sonuç: UV ışınlarına bariyer oluşturmaya ve güneş etkisinde kalan cilt eşitsizliklerini önlemeye yardımcı olur. Cildin daha enerjik ve parlak görünmesine katkıda bulunurken, hafif yapısıyla kolayca emilir. Kullanımı: Hafif dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Günde 2 kez kullanımı tavsiye edilir.

Aydınlatıcı Set Nasıl Kullanılır?

Göz çevresindeki ince çizgilerin, koyu halkaların ve torbalanmaların görünümünde azalma sağlamaya yardımcı olurken eşsiz bir bakım keyfi yaşatır. Kullanımı: Ürünü parmak ucunuza sıkın, göz altlarınıza ve göz çukurları boyunca masaj yaparak nazikçe uygulayınız. Sabah ve akşam düzenli olarak kullanınız.

Farmasi Koyu Leke Giderici Nasıl Kullanılır?

Kum Zambağı ve Yosun Özleri ile güçlendirilmiş özel içeriğiyle gelecekte oluşabilecek olan koyu lekeleri ve renk farklılıklarını engellemeye yardımcı olur. Kullanımı: 2-3 damla alarak önce tampon hareketlerle sonra yuvarlak hareketlerle tüm yüzünüze uygulayın.

Dr Tuna masaj krem nasil kullanilir?

Kıyafetlerinizde kirlenme, kalıntı ve yağlanma yapmaz. İz bırakmaz. Koruyucu, alkol, renklendirici ve parfüm içermez. Kullanım Şekli: Vücudun uygulanacak bölgelerine dairesel hareketlerle 2-3 defa hafifçe masaj yapılarak uygulanabilir.

Dr C Tuna masaj Kremi 7 g ne işe yarar?

Ürün formülleri sayesinde nemlendirici özellik göstermektedir. Ürünün nemlendiriyor olması masaj yapılan bölgenin yumuşamasına ve rahatlamasına olanak tanımaktadır.

At kestanesi yoğun masaj kremi ne işe yarar?

Farmasi At Kestanesi Yoğun bir masaj kremidir, ilaç değildir. ... Bitki özleri içerir. (At kestanesi ve keklik üzümü yağı) Eklem ve kas ağrılarını hafifletmede etkilidir. Yoğun formulü sayesinde balsamlara göre sorunlu bölgeye daha iyi tutunur ve etkisini daha güçlü gösterir.

Farmasi biber balsamı nasıl kullanılır?

İşleme geçildiğinde Farmasi Biber Balsamı (Masaj jeli) istenen bölgeye sürülür ve dairesel hareketlerle masaj yapılarak cilde uygulanır. Sabahları ve akşamları günde 2 defa olacak şekilde düzenli kullanımı önerilmektedir. Aynı zamanda ürün ipek bir keseye sürülerek cilde uygulanırsa etkisinin artması söz konusu olur.