Aloe vera nasıl yüze uygulanır?

İçindekiler:

  1. Aloe vera nasıl yüze uygulanır?
  2. Aloe vera sivilce izlerini geçirir mi?
  3. Aloe vera direk cilde uygulanır mı?
  4. Aloe vera sürdükten sonra yüz yıkanır mı?

Aloe vera nasıl yüze uygulanır?

Bunun için aloe vera'yı yüze yalnızca ince bir jel tabaka şeklinde uygulamak önemlidir. En iyi sonuçların sağlanabilmesi için, aloe vera'yı yüz bölgesinde yaklaşık 10 dakika kadar bir süre bekletmekte yarar olacaktır. Daha sonra yüz bölgesi soğuk su ile durulandıktan sonra kurulanmalıdır.

Aloe vera sivilce izlerini geçirir mi?

Aloe vera bakterilerle savaşmaya yardımcı olur ve sorunun kökenine ulaşarak sivilceyi iyileştirir. Bunun yanında iltihabı rahatlatır. Lezyonların iyileşmesini de hızlandıran Aloe vera cildi nemlendirir ve besler.

Aloe vera direk cilde uygulanır mı?

Aloe vera, birçok güzellik ürününün bir bileşeni olsa da, doğrudan yüzünüzde saf aloe vera jeli de kullanabilirsiniz. Doğru uygulandığında, jel cildinizi nemlendirerek ince çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatır. Sivilce ve sivilce izlerini azaltmak için de kullanılabilir.

Aloe vera sürdükten sonra yüz yıkanır mı?

Ekstra kalın bir katman herhangi bir ek fayda sağlamaz. En iyi sonuçlar için, aloe vera jeli yüzünüzde yaklaşık 10 dakika bırakın, daha sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayın ve kurulayın. Saf aloe vera jeli cildinizde çok uzun süre kalırsa kuruma etkisi olabilir.