Armut nasıl teklif alınır?

İçindekiler:

  1. Armut nasıl teklif alınır?
  2. Armut nasıl giriş yapılır?
  3. Armut ücretsiz mi?
  4. Armut hesabı nasıl kullanılır?
  5. Armut teklif ver ne demek?
  6. Armut pestili var mı?
  7. Muzdan pestil olur mu?
  8. Armutta teklif ver ne demek?
  9. Armut bu işi ben kazandım ne demek?
  10. Armut pestili nasıl?

Armut nasıl teklif alınır?

Armut Hizmet Veren uygulamasını kullanıyorsan, SMS yerine uygulama üzerinden bildirim gönderiyoruz. Uygulama bildirimine tıklayarak veya SMS içindeki link üzerinden talep sayfasına ulaşabilir, talep detaylarını inceleyebilirsin. Yine bu sayfa üzerinden teklif verebilirsin.

Armut nasıl giriş yapılır?

Eğer giriş yapmışsanız, HESABIM sayfanda bulunan Hizmet Profillerim'e tıklayın. Daha sonra yeni bir profil oluşturun. Henüz üye olmadıysan Armut hizmet Veren mobil uygulamasını indirerek ya da Armut internet sitesi üzerinden ücretsiz üye olabilirsin.

Armut ücretsiz mi?

Armut'a üye olmak ve hizmet profili sayfası açmak ücretsizdir. Armut'ta hizmet kalitesini koruyabilmek ve sadece ilgili hizmet verenlerin müşterilerle iletişime geçmesini sağlamak için teklif verme ücreti alınmaktadır.

Armut hesabı nasıl kullanılır?

Verdiğin teklifi kazanman durumunda, Armut'a ödemen gereken hizmet bedeli ekranınında yer alacaktır. Teklifin seçildiğinde bu tutar Armut'taki "HESABIM" bakiyenden düşülür. Armut'a yapacağın ödemeyi kredi kartı veya havale/eft yoluyla gerçekleştirebilirsin.

Armut teklif ver ne demek?

Hizmet taleplerine teklif verebilmek için ödenmesi gereken tutardır. Bu ücreti (eğer var ise) teklif vermeden görüntüleyebilirsin. Armut teklif verme ücreti ödenen işlerde teklifinin müşteriye iletileceğini garanti etmektedir.

Armut pestili var mı?

Pestil malzemeleri, damak tadına göre değişebilir. Dut ve üzüm en çok kullanılan meyveler olsa da kayısı, erik ve incir gibi meyveleri de tercih edebilirsiniz. ... Elma veya armut gibi meyveler de kullanacaksanız bunların kabuklarını soyun.

Muzdan pestil olur mu?

Başta üzüm ve dut olmak üzere aklınıza gelebilecek birçok meyveden enfes pestiller yapılabiliyor. Bu meyvelerin ortak özellikleri posalarının çıkabiliyor olması. Muz gibi posası çıkmayan kurutmaya el verişli olmayan meyveler ne yazık ki pestil yapımında kullanılamıyor ya da sadece tat vermesi amacıyla kullanılabiliyor.

Armutta teklif ver ne demek?

Hizmet taleplerine teklif verebilmek için ödenmesi gereken tutardır. Bu ücreti (eğer var ise) teklif vermeden görüntüleyebilirsin. Armut teklif verme ücreti ödenen işlerde teklifinin müşteriye iletileceğini garanti etmektedir.

Armut bu işi ben kazandım ne demek?

Bu işi ben kazandım butonu, sen teklif verdikten 24 saat sonra aktif oluyor. Bu süre içinde talep sahibi istediği zaman seçim yapabilir. Dilersen 24 saat bekleyebilir, veya kazandığın işleri mail üzerinden bize bildirebilirsin.

Armut pestili nasıl?

Elma veya armut gibi meyveler de kullanacaksanız bunların kabuklarını soyun. Üzüm ile yapacaksanız taneleri ikiye bölün. Ardından meyveleri küçük parçalar halinde doğrayıp varsa çekirdeklerini çıkarın ve bir tencereye aktarın. Üzerine 1 kg meyveye 1,5 bardak su olacak şekilde su ilave ederek kısık ateşte pişirin.