Şirketim uygulaması nedir?

İçindekiler:

  1. Şirketim uygulaması nedir?
  2. Şirketim servisi nedir?
  3. Turkcell Kurumsal mü?
  4. Turkcell şirketim uygulaması nedir?
  5. Turkcell e fatura nasıl yapılır?
  6. Turkcell müşteri hizmetleri telefon numarası kaç?
  7. Fatura Bilgi SMS nedir?
  8. Telefon faturası nasıl alınır?
  9. Turkcell Kurumsal ne işe yarar?

Şirketim uygulaması nedir?

Turkcell Şirketim, şirketinize ait tüm hatlara erişebileceğiniz ve hatlarınıza dair tarife, paket, paket ve fatura bilgisi gibi detaylara ulaşabileceğiniz bir mobil uygulama. ... Turkcell Şirketim uygulamasında şirkete bağlı hatlar üzerinde birçok işlem yapılabiliyor.

Şirketim servisi nedir?

“Turkcell Şirketim” uygulaması şirket yetkililerine her zaman her yerde online işlem yapma kolaylığı sağlıyor. Yetkililer uygulamanın ana sayfasında, çalışanların hatlarıyla ilgili onaya gönderdiği talepleri, ödenmemiş faturaları, paketi dolmak üzere olan hatlar için uyarıları görebiliyor.

Turkcell Kurumsal mü?

Bir Dünya Şirketi. Turkcell, Türkiye'de kurulmuş; yerleşik, entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketidir. Müşterilerine mobil ve sabit şebekeleri üzerinden ses, data, TV hizmetleri ve katma değerli bireysel ve kurumsal servisler sunmaktadır.

Turkcell şirketim uygulaması nedir?

ŞİRKETİM uygulaması ile, tüm hatlarınızın tarife, paket ve fatura bilgilerini görüntüleyebilir, ödeme yapabilirsiniz. ... ŞİRKETİM uygulamasına sadece şirketlerin “Özel Şifre Yetkilileri” GSM NO ve parolaları ile giriş yapabilirler. Parolanızı hatırlamıyorsanız PAROLA yazıp 8660'a ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.

Turkcell e fatura nasıl yapılır?

Faturanızın gelmesini istediğiniz e-posta adresinizi 2222'e kısa mesaj ile göndermeniz yeterli. Talebiniz doğrultusunda aylık faturalarınız kağıt yerine vermiş olduğunuz e-posta adresinize internet ortamında gönderilecektir. E-fatura kağıt faturanızın aynısıdır ve yasaldır.

Turkcell müşteri hizmetleri telefon numarası kaç?

DAHA KALİTELİ HİZMET *Müşteri Hizmetlerimize ulaşmak artık Turkcell'liler için daha da kolay. Cep telefonunuzdan 532'yi tuşlayarak Turkcell'e ulaşmak sadece 3 rakam. Diğer operatörler ve sabit hatlardan ise 05 'yi tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.

Fatura Bilgi SMS nedir?

SMS fatura, vatandaşa ait olan faturaların cep telefonlarına SMS üzerinden yollandığı bir servistir. GSM şirketlerinin uyguladığı bu kolaylık sayesinde öğrenmek istediğiniz şahsınıza ait fatura bilgileri anında telefonunuza SMS olarak gelmektedir. Gelen mesaj ile faturanıza ait detayları öğrenebilirsiniz.

Telefon faturası nasıl alınır?

Faturaya, yani tarifeye ek telefon nasıl alınır?
  1. Kullandığınız GSM operatörünün size en yakın bayisine gidin,
  2. Bayideki görevliye cep telefonu almak istediğinizi belirtin,
  3. Görevli sizden nüfus cüzdanınızı alarak işlemi yapacak,
  4. Bütçenize uygun telefonu alarak tarifenize ek olarak ödeyebilirsiniz.

Turkcell Kurumsal ne işe yarar?

Turkcell kurumsal hat servisleri, tüm telefon ve internet paketlerinizi kapsayan tüm çalışanlarınızın şirket hatlarını tek çatı altında yönetmenizi sağlayan teklifler bütünüdür.