CS de FPS nasıl arttırılır?

İçindekiler:

  1. CS de FPS nasıl arttırılır?
  2. CS GO FPS Max kodu nedir?
  3. Aşırı kaç FPS PUBG?
  4. 144 hz mi 60 hz mi?

CS de FPS nasıl arttırılır?

Bu ayarları yapmak için ilk olarak CS:GO'yu açıyoruz. Arından “Ayarlar” sekmesine girip, “Görüntü” kısmına geliyoruz. Burada “Evrensel gölge kalitesi, Doku detayı, Efekt detayı, Shader detayı” ayarlarını “Düşük ya da Çok Düşük” olarak ayarlıyoruz. Ardından “Çoklu CPU kullanımı” seçeneğini “Etkin” yapıyoruz.

CS GO FPS Max kodu nedir?

CS:GO Rekabetçi Kodları 2021 Eğer fps_max 0 değerini verirseniz FPS değeriniz maksimum olur. Bu kod ile maç aratırken bağlanacağın serverin maksimum ping değerini belirleyebilirsin. Bu kod ile radarın kapsadığı alanı genişletirsin.

Aşırı kaç FPS PUBG?

Oyunlarda FPS 25 ve üzeri değerler oyunu rahatlıkla ve gözünüze hitap edecek bir şekilde oynamanızı sağlar. Yaklaşık olarak 30 FPS ideal bir oyun deneyimi oluşturacaktır. 50 – 60 FPS gibi yüksek FPS değerleri performans açısından cihazınızı ciddi derecede zorlayabilir.

144 hz mi 60 hz mi?

144 Hz yenileme hızına sahip 1080p çözünürlüklü bir ekran, 60 Hz'lik 1080p monitörlere kıyasla daha yüksek yenileme hızı sunar. ... 144 Hz'e yükseltmenin temel nedeni, daha yüksek yenileme hızının daha yüksek kare hızlarından faydalanmanızı sağlamasıdır.