Beytepe öğrenci Evleri kaç kişilik?

İçindekiler:

  1. Beytepe öğrenci Evleri kaç kişilik?
  2. Hacettepe öğrenci kartı nasıl alınır?
  3. Hacettepe online kayıt nasıl yapılır?
  4. Hacettepe Üniversitesi kaç öğrenci var?
  5. Pasif öğrenci nedir hacettepe?

Beytepe öğrenci Evleri kaç kişilik?

Üniversitemiz bünyesinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından işletilen öğrenci yurtlarında toplam 2357 oda kapasitesi ile Beytepe Yerleşkesinde 4159 öğrenciye, Sıhhiye Yerleşkesinde 1565 öğrenciye barınma hizmeti sunulmaktadır.

Hacettepe öğrenci kartı nasıl alınır?

Üniversite yerleştirme sınavını kazanan öğrencilerimizin bilgilerini öğrenci işleri dairesi başkanlığı listeleyerek A..P.K. Biriminin kimlik birimine gönderir. A.P.K. kimlik basım ünitesi bu kimlikleri hazır hale getirerek öğrenci işleri daire başkanlığına gönderir.

Hacettepe online kayıt nasıl yapılır?

Online Başvuru Yapabilmek İçin Aşağıdaki Adımları Sırası ile Takip Ediniz. http://portal.hacettepe.edu.tr/hesap/yeni-hesap/dogrulama Bu adreste bulunan, sizden istenilen bilgileri doldurarak Kullanıcı Adı ve Parola bilgilerini ulaşabilirsiniz. ✓ Kimlik numaraları Mernis üzerinden doğrulanmaktadır.

Hacettepe Üniversitesi kaç öğrenci var?

Hacettepe Üniversitesi
Öğrenciler50.000
Üniversite yayınlarıHacettepe Üniversitesi Yayınları
Akademik birimler15 Fakülte 15 Enstitü 2 Yüksekokul 1 Konservatuvar 4 Meslek Yüksekokulu 98 Araştırma ve Uygulama Merkezi
KonumAnkara, Türkiye
17 satır daha

Pasif öğrenci nedir hacettepe?

“(5) Akademik takvimde belirlenen süre sonuna kadar program kaydı yaptırmamış veya özel konular dersinden iki kez üst üste (K) notu almış öğrenciler pasif öğrenci olarak kabul edilirler. Öğretim üyelerinin danışmanlık yapabilecekleri öğrenci sayılarının belirlenmesinde pasif öğrenci sayısı dikkate alınmaz.”