Zuhal Topal da kim diskalifiye edildi?

İçindekiler:

  1. Zuhal Topal da kim diskalifiye edildi?
  2. Zuhal Topalda neden diskalifiye oldu?
  3. Zühal Topal la sofrada kim birinci oldu?
  4. Şenay Toğul gelini kimdir?
  5. Zuhal Topal Şenay hanım nereli?
  6. Zuhal Topal Kim Kazandı?
  7. Zuhal Topal daki Şenay hanım nereli?
  8. Senay Togul neden diskalifiye oldu?
  9. Zuhal Topal hangi kanal da?

Zuhal Topal da kim diskalifiye edildi?

Zuhal Topal, yarışmacının kasıtlı puanlar verdiğini söyleyerek kayınvalide Şenay Toğul'u yarışmanın dışına aldı. Toğul, kendi gününde Fatma Hanım'ın gelini için “tarlaya gider gibi giyinmiş” yorumunda bulundu. Tavırlarına devam eden Toğul diskalifiye edildi.

Zuhal Topalda neden diskalifiye oldu?

Zuhal Topal, haftanın ilk gününde yarışan Kaynana Fatma Albayrak hanımın davranış ve hareketleri nedeniyle haddini aştığını belirterek, ilk günden yarışmacıyı diskalifiye etti. ... Zuhal Topal, daha önce yarışmada argo veya küfürlü sözler kullandığı gerekçesiyle bir başka yarışmacıyı daha diskalifiye etmişti.

Zühal Topal la sofrada kim birinci oldu?

Haftanın en iyi yemeğini de yapan yarışmacı Mehtap Hanım 32 puan alarak haftanın birincisi seçildi. Mehtap Hanım kayınvalidelerden 23, Zuhal Topal'dan ise 9 puan alarak 15 bin TL'nin sahibi oldu.

Şenay Toğul gelini kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın Perşembe günü yarışmacısı Şenay Toğul, gelini Emel Aksoy ile birlikte yarışmaya katıldı. Aslen Aydınlı olan ve yarışmaya İzmir'den katılan Şenay Hanım, asla haksızlığa gelemeyen bir yapısı olduğunu belirtmişti.

Zuhal Topal Şenay hanım nereli?

Aslen Aydınlı olan Şenay Toğul, İzmir'den yarışmaya dahil olmuştu.

Zuhal Topal Kim Kazandı?

Haftanın en iyi yemeğini de yapan yarışmacı Mehtap Hanım 32 puan alarak haftanın birincisi seçildi. Mehtap Hanım kayınvalidelerden 23, Zuhal Topal'dan ise 9 puan alarak 15 bin TL'nin sahibi oldu. 1 puan farkla birinciliği kaybeden Tuğba Hanım toplamda 31 puan aldı.

Zuhal Topal daki Şenay hanım nereli?

Aslen Aydınlı olan Şenay Toğul, İzmir'den yarışmaya dahil olmuştu.

Senay Togul neden diskalifiye oldu?

Zuhal Topal final anında yarışmacının kasıtlı puanlar verdiğini söyleyerek kayınvalide Şenay Hanım'ı yarışmadan diskalifiye etti. Kayınvalidenin, perşembe günü yarışmacısına 4 puan vermesine sinirlenen Zuhal Topal, Şenay Hanım'ın kasıtlı olarak bu puanı verdiğini ve yarışmaya uygunsuz davrandığını belirtti.

Zuhal Topal hangi kanal da?

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor! Her bölüm kıyasıya rekabet yaşanıyor... Yapımcılığını Dual Yapım'ın üstlendiği program FOX'ta.