Monster ne bilgisayarı?

İçindekiler:

  1. Monster ne bilgisayarı?
  2. Monster bilgisayarlar ne zaman gelir?
  3. Monster iş bilgisayarı ile oyun oynanır mı?
  4. Monster iş için kullanılır mı?
  5. Monster Notebook ne iş yapar?

Monster ne bilgisayarı?

Monster bilgisayar markası; 2000 yılında kurulmuş olup, güçlü performanslara sahip iş ve oyun bilgisayarları geliştiren ve üreten, Türkiye merkezli bir dizüstü bilgisayar üreticisidir.

Monster bilgisayarlar ne zaman gelir?

Ürünler temin edilip kargoya verildikten sonra yurtiçi gönderimleriniz en geç 2 iş gününde yapılacaktır.

Monster iş bilgisayarı ile oyun oynanır mı?

Yeni nesil” ifadesinin hakkını verecek özelliklerle donatılan Monster iş bilgisayarları, Intel'in 10 nm üretim teknolojili Core i7- 1165G7 işlemcisi ile geliyor. ... Ekranından teknik özelliklerine kadar her noktasıyla gereksinimlerinizi karşılayan Monster ofis bilgisayarlarını, oyun süreçlerinde de kullanabilirsiniz.

Monster iş için kullanılır mı?

Zira hayaliniz; zaman veya mekân fark etmeksizin akışınızı takip etmek, zihninizdeki fikirleri gerçeğe dönüştürmek ve projelerinizi olgunlaştırmaksa tüm bunları ve daha fazlasını, Monster'ın - ofis kategorisindeki laptopları ile gerçekleştirebilirsiniz.

Monster Notebook ne iş yapar?

Monster Notebook, 2000 yılında kurulmuş Türkiye merkezli bir dizüstü bilgisayar üreticisidir. Monster kelimesi İngilizce dilinde Canavar anlamına gelmektedir. Şirketin slogan olarak kullandığı hedefi masaüstü bilgisayar performansına sahip taşınabilir bilgisayarlar üretmektir.