Sinem Kobal ayrıldı mı?

İçindekiler:

  1. Sinem Kobal ayrıldı mı?
  2. Kenan imirzalıoğlu hangi okuldan mezun?
  3. Sinem Kobal evlendi mi?
  4. Kenan Imirzalıoğlu'nun oğlu var mı?
  5. Aslıhan Doğan Arda Turan ne zaman evlendi?
  6. Arda Turan Aslıhan Doğan ne zaman sevgili oldu?

Sinem Kobal ayrıldı mı?

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çiftinin birbirlerini sosyal medyada takip etmeyi bıraktıkları ve aralarının açıldığı iddia edilmişti. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ayrılacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığı öğrenildi. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin 3 haftadır tatilde oldukları ortaya çıktı.

Kenan imirzalıoğlu hangi okuldan mezun?

Aslen Türkmen'dir.Soyu Bozulus Türkmenleri'nin Tabanlı Aşiretine dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara'da teyzesinin yanında tamamladı. Ankara Çankaya Bahçelievler Deneme Lisesinden mezun oldu. Yüksek öğrenimini ise İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde tamamladı.

Sinem Kobal evlendi mi?

Kenan İmirzalıoğlue. 2016 Sinem Kobal/Eşi

Kenan Imirzalıoğlu'nun oğlu var mı?

Mustafa İmirzalıoğlu Yıldız İmirzalıoğlu Kenan İmirzalıoğlu/Ebeveynleri

Aslıhan Doğan Arda Turan ne zaman evlendi?

Hakkındaki gelişmelerle birlikte magazin gündeminden düşmeyen Aslıhan Doğan, tarihi itibariyle uzun bir süredir birlikte olduğu milli futbolcu Arda Turan ile bu yıl evlendi.

Arda Turan Aslıhan Doğan ne zaman sevgili oldu?

Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın yedi yıllık arkadaşlığı Mayıs 2015'te aşka dönüşmüştü. Ailelerin tanışmasıyla herkes evlilik kararı beklerken, ikili sosyal medya paylaşımları ve kıskançlık yüzünden ilişkilerine ara vermişti.