V Max'i deneyenlerin yüzde kaçı tavsiye ediyor?

İçindekiler:

  1. V Max'i deneyenlerin yüzde kaçı tavsiye ediyor?
  2. Motordaki kurumları 100 e kadar temizleyen V Max hayatınızda neleri değiştirir?
  3. ITU onayli tek yakıt V Max yuzde kaca varan tasarruf saglar?
  4. Active-3 teknolojili Vmax Yakitlar motorunuzu nasil korur?
  5. En iyi benzin hangisi 2020?
  6. Active 3 katkılı Yakıtlarımız hangi araçlar için uygundur?
  7. V max te kullanılan Active 3 teknolojisini geliştiren teknoloji merkezi hangi ülkededir?
  8. En kaliteli benzin hangi?
  9. En iyi dizel yakıt hangi petrolde?
  10. Positive puan ne kadar?
  11. Petrol istasyonu açmak için ne kadar para lazım?

V Max'i deneyenlerin yüzde kaçı tavsiye ediyor?

Deneyenlerin ˜'i öneriyor.

Motordaki kurumları 100 e kadar temizleyen V Max hayatınızda neleri değiştirir?

V/Max Diesel; Tek depoda motoru %100'e kadar temizleyerek, kirliliğin sebep olduğu düzensiz yanmayı ortadan kaldırıp, tam ve verimli yanma sağlar. %4'e varan yakıt ekonomisi sağlar. Katkısız yakıt kullanıldığında doğan güç kaybı, V/Max Diesel kullanıldığında %100'e varan oranda geri kazanılır.

ITU onayli tek yakıt V Max yuzde kaca varan tasarruf saglar?

Farkını deneyenlerden dinleyin! Emre Bey Active-3 teknolojili V/Max'i öneriyor. V/Max motor enjektörlerindeki kurumları 0'e kadar temizler, ilk depodan itibaren motoru korur, böylece %4'e varan yakıt tasarrufu sağlar. İTÜ onaylı tek yakıt V/Max sadece Petrol Ofisi'nde!

Active-3 teknolojili Vmax Yakitlar motorunuzu nasil korur?

Zaman içerisinde motorda biriken kurumlar enjektörleri tıkar, aracın randımanını düşürür ve yakıt tüketimini arttırır.Active-3 teknolojili yakıtlarımızın içeriğindeki deterjan etkisi sayesinde motorda, enjektörlerde, piston ve subap gibi akşamlarda oluşan tüm kurumlar temizlenir, düzenli kullanımda yeni kurum oluşumu ...

En iyi benzin hangisi 2020?

Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan girişim, 2020 yılında akaryakıt alma alışkanlıkları ile ilgili verilerini paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre 2020 yılında 300 bini aşan BenzinLitre kullanıcılarının marka filtrelerinde en çok tercih ettiği akaryakıt markası geçen yılda da olduğu gibi Shell oldu.

Active 3 katkılı Yakıtlarımız hangi araçlar için uygundur?

Tüm benzin ve dizel araçlarda kullanılabilir V/Max Kurşunsuz 95, V/Max EuroDiesel ve V/Pro EuroDiesel yakıtlarımız binek, ticari, ağır vasıta, motosiklet olmak üzere tüm araçlar için uygundur.

V max te kullanılan Active 3 teknolojisini geliştiren teknoloji merkezi hangi ülkededir?

Geliştirme çalışmaları, İngiltere'de gerçekleştirilen Active-3 teknolojili V/Max EuroDiesel, V/Pro EuroDiesel ve V/Max Kurşunsuz 95 yakıtları, formülündeki akıllı moleküller sayesinde aracın motorundaki kurumu temizliyor, düzenli kullanımda kurum birikmesini engelleyerek motoru koruyor ve dolayısıyla güç kayıplarını ...

En kaliteli benzin hangi?

“Akla Gelme” oranlarında olduğu gibi, “Beğenilen Markalar” için de en çok belirtilen marka olarak yüzde 49 ile Opet ilk sırada yer alıyor. Onu sırasıyla yüzde 43'le Shell ve yüzde 39 ile Petrol Ofisi takip ediyor.

En iyi dizel yakıt hangi petrolde?

BP Ultimate Diesel Dizel motorlar için en iyi yakıt olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ilk kullanım ile beraber kiri ortadan kaldırır.

Positive puan ne kadar?

Puan nasıl kazanılmaktadır? Positive Card ile yapılacak Akaryakıt ve PO/gaz alımları karşılığında puan kazanılmaktadır. Kazandığım Positive puanları nasıl kullanabilirim ? Kazandığınız Positive puanları 1TL ve katları olarak market POS'larımızda akaryakıt veya otogaz alırken kullanabilirsiniz.

Petrol istasyonu açmak için ne kadar para lazım?

Benzin istasyonu bayilik fiyatları 500.000 TL ile 1.200.00 TL arasında fiyatlar bulunmakta tabii ki bu rakamlar bahsedilen faktörlere göre değişkenlik gösteriyor.