Naim Süleymanoğlu neden oldu alkol?

İçindekiler:

  1. Naim Süleymanoğlu neden oldu alkol?
  2. Naim Süleymanoğlu hangi hastalıktan vefat etti?
  3. Naim Süleymanoğlu dünya rekoru kırıldı mı?
  4. Naimin hastalığı nedir?

Naim Süleymanoğlu neden oldu alkol?

Naim Süleymanoğlu, neden siroz olduğu sorusuna 2009 yılında Sabah gazetesine verdiği bir röportaj ile cevap vermişti. Genellikle alkol nedeniyle oluşan siroz hastalığı, karaciğer yağlanması ve farklı komplikasyonlardan da meydana gelebilmektedir.

Naim Süleymanoğlu hangi hastalıktan vefat etti?

Siroza bağlı karaciğer yetmezliğinden dolayı tedavi gören Süleymanoğlu'na 'de ameliyatla karaciğer nakli yapıldı. Nakil sonrası beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle beyin ameliyatına alınan Süleymanoğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı.

Naim Süleymanoğlu dünya rekoru kırıldı mı?

İlk hakkında 175 kiloyu deneyen Naim, çok rahat bir şekilde kaldırışını gerçekleştirdi ve 60 kilo silkmede olimpiyat rekoru kırdı. ... Koparmada, silkmede ve toplamda altın madalyayı garantileyen Naim'in son hedefi ise kırılması zor bir rekora imza atmaktı. Ağırlığının 3 katından 10 fazlası...

Naimin hastalığı nedir?

Naim Süleymanoğlu'nun hastalığı, siroza bağlı karaciğer yetmezliği nedeniyle 28 Eylül'de yoğun bakıma kaldırıldı. 6 Ekim'de de ameliyatla karaciğer nakli olan Süleymanoğlu, son olarak beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle 11 Kasım'da acil ameliyata alınmıştı.