Küba'ya gitmek için ne gerekli?

İçindekiler:

  1. Küba'ya gitmek için ne gerekli?
  2. Türk vatandaşı Küba'ya nasıl gider?
  3. Küba Türk vatandaşlarına vize istiyor mu?
  4. Küba yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Küba'ya gitmek için ne gerekli?

T.C hususi, hizmet ve diplomatik pasaport sahibi Türk vatandaşları Küba'ya vize almadan seyahat edebilmektedirler. Yeşil, siyah ve gri pasaport sahipleri 180 gün içerisinde 90 günü aşmamak koşuluyla vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport sahipleri Küba'ya turistik seyahatleri öncesinde vize almaları gereklidir.

Türk vatandaşı Küba'ya nasıl gider?

Umumi (bordo) pasaport sahibi Türkiye Vatandaşları, Küba'ya girebilmek için mutlaka Küba vizesi almak durumundalar.Diplomatik (siyah), hizmet (gri) ve hususi (yeşil) pasaport sahipleri ise 180 gün içerinde 90 günü geçmemek şartıyla Küba'ya vizesiz gidebiliyor.

Küba Türk vatandaşlarına vize istiyor mu?

Küba Vize İstiyor Mu? Küba'ya seyahat etmeyi planlayan Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (yeşil) pasaporta sahip Türk vatandaşları vizeden muafken; Umumi (Bordo) pasaporta sahip Türk vatandaşlarının ise vize almaları mecburidir.

Küba yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Küba vize işlemlerinde bulunacak olan T.C. vatandaşı kişiler bu ülkeye seyahat gerçekleştirebilmeleri için Küba vizesi almaları zorunludur. ... Türkiye Cumhuriyet yeşil pasaport , gri pasaport ve siyah pasaport sahipleri 180 gün içerisinde 90 günü geçmeme ön koşulu ile Küba vize işlemlerinden muaftır.