iPhone kaç olduğunu nereden anlarız?

İçindekiler:

  1. iPhone kaç olduğunu nereden anlarız?
  2. iPhone kaç GB internet kullandığımı nasıl öğrenirim?
  3. iPhone 6S 32 GB kaç ram?
  4. iPhone 0682 ne demek?
  5. iPhone hangi program ne kadar internet kullanıyor?

iPhone kaç olduğunu nereden anlarız?

iPhone model numarası bulma Ayarlar > Genel > Hakkında kısmına geldikten sonra model numarası yazan yerin karşısındaki alana tıklama. iPhone 7 öncesi cihazlar için telefonun kasasına bakmak. iPhone 8 sonrası cihazlar için ise sim tepsini çıkarmak ve aradaki boşluğa bakmak.

iPhone kaç GB internet kullandığımı nasıl öğrenirim?

Veri kullanım miktarınızı görüntüleme Hücresel veri kullanımınızı görmek için Ayarlar > Hücresel'e veya Ayarlar > Mobil Veri'ye gidin. iPad kullanıyorsanız bunun yerine Ayarlar > Hücresel Veri yolunu izlemeniz gerekebilir.

iPhone 6S 32 GB kaç ram?

iPhone 6S 32 GB Özellikleri
Ekran Boyutu: 4.7"
Ön Kamera: 5 MP
4G:
Dahili Hafıza: 32 GB
RAM Kapasitesi: 2 GB
3 satır daha

iPhone 0682 ne demek?

iPhone sembollerinin anlamları Bu kısaltmanın FC versiyonu, Federal İletişim İzinlerine uygunluk anlamı taşıyor. 0682 numarası, CE standartlarına uyumluluğu denetleyen kuruluşu işaret ediyor ki bu da cihazın Avrupa ülkelerinde satışının serbest olduğu anlamını taşıyor.

iPhone hangi program ne kadar internet kullanıyor?

Veri kullanım miktarınızı görüntüleme Hücresel veri kullanımınızı görmek için Ayarlar > Hücresel'e veya Ayarlar > Mobil Veri'ye gidin. iPad kullanıyorsanız bunun yerine Ayarlar > Hücresel Veri yolunu izlemeniz gerekebilir. Hücresel verileri hangi uygulamaların kullandığını görmek için aşağı kaydırın.