Maximiles mil kaç TL?

İçindekiler:

  1. Maximiles mil kaç TL?
  2. Maxi mille uçak bileti nasıl alınır?
  3. Iş bankası MaxiMil puanı nasıl kullanılır?
  4. Maximille nasıl bilet alınır?
  5. Bir uçak bileti kaç MaxiMil?
  6. Iş bankası uçak bileti nasıl alınır?

Maximiles mil kaç TL?

Bulduğunuz biletin fiyatı neyse mili de o! Biriktirdiğiniz Maximilleri, uçak bileti alımınızda 1 MaxiMil=1 TL olarak kullanır, böylece bölge ve yolcu kotaları olmadan bulduğunuz her uçak biletini bulduğunuz fiyattan alabilirsiniz.

Maxi mille uçak bileti nasıl alınır?

Maximiles.com.tr'de yer alan Uçak Bileti Alımı sayfasından alabilirsiniz.

Iş bankası MaxiMil puanı nasıl kullanılır?

Maximum üye işyerlerinde Maximiles'ınızla yaptığınız alışverişlerden kazandığınız MaxiPuanları birebir değerde MaxiMile çevirerek uçak bileti alımında kullanabilirsiniz. * Bir başka deyişle, İstanbul – İzmir için bulduğunuz 300 TL'lik yurt içi uçak bileti için kullanmanız gereken MaxiMil tutarı 300 MaxiMil'dir.

Maximille nasıl bilet alınır?

Uçak Biletinizi Telefonla satın almak için: 0 724 numaralı telefonu aradıktan sonra 3, ardından 1 tuşuna basın. Daha sonra Maximiles kart numaranızı ardından kart şifrenizi girin. Daha sonra 9-1 ve 2 tuşlarını tıklayarak Maximiles seyahat hattı temsilcisi ile görüşerek biletinizi onaylatabilirsiniz.

Bir uçak bileti kaç MaxiMil?

Yurt içi uçak bileti alırken 1 MaxiPuan 1 MaxiMil'e eşittir. Bir takvim yılı boyunca, kampanyalar haricinde, yapılan alışverişlerden kazanılan MaxiPuanların, takip eden iki yıllık sürenin sonuna kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan MaxiPuanlar söz konusu sürenin bitiminde silinecektir.

Iş bankası uçak bileti nasıl alınır?

Diğer havayollarına ait biletlerinizi 0 724 numaralı Telefon Şubemiz aracılığıyla sırasıyla 3 - 1 - 9 - 1 - 2'yi tuşlayarak bağlanacağınız Maximiles Seyahat Hattı üzerinden düzenletebilirsiniz.