Kıymalı ıspanak kavurması nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Kıymalı ıspanak kavurması nasıl olur?
  2. Kıymalı ıspanak pirinç konur mu?
  3. Salçalı ıspanak Yemeği nasıl yapılır?
  4. Kıymalı Bulgurlu ıspanak Yemeği nasıl yapılır?
  5. Ispanak yemeğine pirinç konur mu?
  6. Kıymalı ıspanak çorbası nasıl yapılır?

Kıymalı ıspanak kavurması nasıl olur?

Öncelikle teflon tavamıza sıvıyağı koyup kıymamızı güzelce kavuralım. Ardından yemeklik doğradığımız soğanları ekleyelim. Toz biber karabiber ile tatlandırıp üzerine ıspanaklı ekleyelim ve tuzu katalım. Hafif bir su salıyor o suyu çekince yemeğimiz hazırdır.

Kıymalı ıspanak pirinç konur mu?

Kıymalı Ispanak Yemeği Tarifi Yapılışı Sıvı yağda soğanlar sotelenir. Üzerine kıyma konur ve biraz daha sotelenir. Sonra üzerine salça konur ve 5 dakika daha salça iyice eriyene kadar pişirilir. Üzerine ıspanaklar ve pirinç konulur.

Salçalı ıspanak Yemeği nasıl yapılır?

Ispanak yemeği tarifi; Kuru soğanı küçük parçalar halinde yemeklik doğrayın. Zeytinyağını geniş tabanlı bir tencerede kızdırdıktan sonra soğanları hafif bir renk alana kadar soteleyin. Domates salçası, tuz ve karabiber katıp karıştırın. Suyu süzülen doğranmış ıspanakları ekledikten sonra soteleme işlemini sürdürün.

Kıymalı Bulgurlu ıspanak Yemeği nasıl yapılır?

Soğanı ve sıvı yağı tencereye ilave edip kavurun. Kıymayı da ekleyip rengi dönene kadar bir iki çevirin ve salçayı ekleyip biraz daha kavurun. Bulguru ıspanağı tuzunu 1, 5 su bardağı suyu ekleyip kısık ateşte pişirelim. Yanında yoğurtla servis edebilirsiniz.

Ispanak yemeğine pirinç konur mu?

Ispanak Yemeği Tarifi Yapılışı Salçada 5 dakika kavrulduktan sonra doğranmış ıspanaklar ilave edilir. Üzerine çok su konmayacak. Pirinç ve bulgur karıştırılmadan tencereye konur. Orta ateşte pişirilir.

Kıymalı ıspanak çorbası nasıl yapılır?

Ön hazırlık olarak ıspanak ve soğan yıkanıp doğranır Kıyma sıvı yağ da kavrulur.Soğan ekleyip kavurmaya devam edilir. Soğan solunca salça eklenip kavrulur. Ispanak ve pirinç de ilave edilip karışıtırılır ve suyu eklenip pişirmeye birakilir pirinçler iyice yumusayinca pişmiş demektir.