2022 Kurbam Bayramı Ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2022 Kurbam Bayramı Ne zaman?
  2. Tam kapanma sonrası nereler açık?
  3. Onur Market bayramda açık mı?
  4. Tam kapanma Kasaplar açık mı?
  5. Tam kapanmada Mobilyacılar açık mı?
  6. Şok Market bayramda açık mı?

2022 Kurbam Bayramı Ne zaman?

Kurban Bayramı 2022 yılında Temmuz ayına denk geliyor. 8 Temmuz günü başlayan Kurban Bayramı 12 Temmuz günü son bulacak. 9 Temmuz ise Kurban Bayramı'nın 1. günü.

Tam kapanma sonrası nereler açık?

Tam kapanma süresince bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. ... Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek.

Onur Market bayramda açık mı?

Onur market şubeleri dini bayramların ilk günü kapalıdır. Fakat Ramazan ve Kurban Bayramlarının ilk günleri hariç diğer günler ve arefe günü hizmet vermeye devam etmektedir. ... Ayrıca 23 Nisan, 29 Ekim, 19 Mayıs gibi resmi tatil günlerinde Onur market açıktır.

Tam kapanma Kasaplar açık mı?

Tam kapanma sürecinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterdi. ... Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve çevrim içi sipariş firmaları evlere ve adrese servis şeklinde de satış yaptı.

Tam kapanmada Mobilyacılar açık mı?

Mobilya imalatçıları yasaktan muaf ? Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından tam kapanma uygulamasına geçileceğini duyurdu. Tam kapanma dönemi kapsamında istisna tutulan kuruluşlar hariç, tüm iş yerlerinin faaliyetlerine ara verilecek.

Şok Market bayramda açık mı?

ŞOK marketler Kurban Bayramı boyunca açık olacak ve hizmet verecekler.