Colamerim ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Colamerim ne işe yarar?
  2. Colamerim fiyat nedir?
  3. Stacalm nedir?
  4. Colamerim de hangi tip kolajen var?
  5. Stacalm neye yarar?
  6. Kolajen peptit nasıl kullanılır?
  7. Colamerim hangi saatlerde kullanılır?
  8. Memoran kapsül ne işe yarar?
  9. Peptage nedir?
  10. Kolajen saat kaçta içilmeli?

Colamerim ne işe yarar?

Colamerim hidrolize kolajen içeriği ile ciltte kolajen yoğunluğunu artırır, cildin esnekliğini kaybetmesini önler. Colamerim cilde faydaları arasında yaşlanma karşıtı etki göstermek ve cildin yenilenmesini sağlamak vardır. Ciltte yaşlanmayı önlemede Colamerim krem kadar etkili olmaktadır.

Colamerim fiyat nedir?

Dielen Colamerim 30 Tablet son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 155,94 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 143,90 TLŞu Andaki Fiyat: 150,90 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 5 TL (%3) daha ucuz.

Stacalm nedir?

STACALM depresyon ve uykusuzlukta kullanılan yeni ve güçlü kollajen peptitdir. Stacalm vücudta depresyon sırasında azalan GABA 'yı artırır, kortizol seviyelerini düşürür ve doğal bir şekilde sakinleştirici etki gösterir.

Colamerim de hangi tip kolajen var?

Colamerim Dielen Laboratories tarafından üretilen kolajen peptitler içeren bir takviye edici gıdadır. Morina balığı derisinden elde edilen Promerim isimli patentli hidrolize balık kolajeni, Kalsiyum kaynağı Litotamniyon(Kırmızı Deniz Yosunu), Aserol(C vitamini kaynağı), D vitamini ve çinko ihtiva eder.

Stacalm neye yarar?

STACALM®, içeriğinde GABOLYSAT kollajen peptit grubu bulunur. İçerisindeki magnezyum yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir. Beyan edilen faydalı etkinin sağlanması için yetişkinlerin günde 1 tablet kullanmaları tavsiye edilir.

Kolajen peptit nasıl kullanılır?

Kolajen peptit kullanımında tercih edilen ürünün sıvı ya da su ile karıştırılabilir olması bağırsaklar tarafından kolay bir şekilde emilmesini sağlar. Kolajen peptitler toz ya da içecek halde vücuda alındıklarında vücudun kolajene ihtiyaç duyduğu noktalara yönelirler.

Colamerim hangi saatlerde kullanılır?

Takviye edici gıda olarak, erişkinlerin yemekten önce günde 1 tablet veya sağlık uzmanının tavsiyesine göre kullanmaları önerilir. *Beslenme referans değeri (BRD) yoktur. Colamerim, balık kaynaklı patentli kollajen peptitleri PROMERIM® içerir.

Memoran kapsül ne işe yarar?

MEMORAN® içeriğinde gelincik balığından elde edilen GABOLYSAT kollajen peptit grubu bulunur. İçerisindeki DHA, normal beyin fonksiyonlarının korunmasına katkıda bulunur. Faydalı etki günde 250 mg DHA alındığında sağlanabilmektedir. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir.

Peptage nedir?

Morina balığı ile köpek balığından elde edilen PROMERİM 30-40 aktif peptitini içeren PEPTAGE ile cildin kollajen üretimi arttırılmaktadır. PEPTAGE ile hidrolize edilmiş kollajen peptitlerin yanı sıra yine cilt sağlığı için çok değerli Omega-3, Krill yağı, Buğday yağı, E ve C vitaminlerini içermektedir.

Kolajen saat kaçta içilmeli?

25 yaş ve üzeri olan tüm okuyucularımız; sabah kahvaltıdan 30 dakika önce veya akşam yatmadan hemen önce bir bardak suya karıştırarak sıvı kolajen ürünlerini tüketebilir.