Your Honor dizisinin konusu nedir?

İçindekiler:

  1. Your Honor dizisinin konusu nedir?
  2. Your Honor konusu kaç sezon?
  3. Your Honor kaç bolum?
  4. Your Honor 2 sezon var mi?
  5. Your Honor hangi ülkenin?
  6. Your Honor final yaptı mı?
  7. Your Honor ne zaman çekildi?
  8. Breaking Bad kaç yıl?
  9. Your Honor 1 sezon kaç bölüm olacak?
  10. Your Honor kaç dk?
  11. Your Honor ne zaman başladı?
  12. See dizisi kaç sezon?

Your Honor dizisinin konusu nedir?

“Kvodo” adlı İsrail dizisinden uyarlanan Your Honor, New Orleans'ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor. Dizinin başrolünde yer alan “Breaking Bad”in yıldızı Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor.

Your Honor konusu kaç sezon?

Beş sezonluk efsane "Breaking Bad" dizisi ile ismini tüm dünyaya duyuran Bryan Cranston ve Hunter Doohan'ın başrollerini paylaştığı "Your Honor" dizisi, İsrail yapımı "Kvodo" adlı diziden uyarlanmıştı. 7 Aralık'tan bu yana Türkiye'de yayımlanan Showtime yapımı "Your Honor" dizisinin bölümleri, Amerika'da yayımlandıktan ...

Your Honor kaç bolum?

Showtime yapımı “Your Honor” dizisinin bölümleri, Amerika'da yayınlandıktan 1 gün sonra beIN CONNECT Türkiye'de ekranlara geliyor. ABD'de 10 bölüm yayımlanan ve büyük ilgi gören “Your Honor” dizisi “Hakim” adıyla Türkiye'de uyarlanacak.

Your Honor 2 sezon var mi?

Your Honor dizisi 2. sezon onayını aldı

Your Honor hangi ülkenin?

"Kvodo" isimli İsrail yapımı diziden uyarlanan Your Honor dizisi, New Orleans'ta yaşayan saygın ve büyük bir yargıç olan Michael Desiato'nun (Bryan Cranston) bir trafik kazası sonrası değişen hayatını anlatmaktadır.

Your Honor final yaptı mı?

Bryan Cranston'ın başrolünde olduğu yeni Showtime dizisi Your Honor, prömiyerinin ardından Türkiye'de de yayınlandı. ... Onuncu bölümün ardından Şubat ortasında final yapması beklenen dizinin senaristliğini Peter Moffat gerçekleştirdi.

Your Honor ne zaman çekildi?

6 Aralık 2020 Your Honor/İlk bölüm yayın tarihi

Breaking Bad kaç yıl?

Breaking Bad Albuquerque, New Mexico'da çekilmiştir. İlk bölümü tarihinde yayınlanan dizi beş sezon devam etmiş, son bölümü tarihinde yayınlanmıştır.

Your Honor 1 sezon kaç bölüm olacak?

DUVAR - ABD'de Showtime kanalında gösterilen ve Bryan Cranston'ın başrolünde yer aldığı "Your Honor" dizisi Türkiye'ye uyarlanıyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizi Türkiye'de "Hakim" adıyla yayınlanacak.

Your Honor kaç dk?

The Good Wife ve The Good Fight yaratıcıları Robert ve Michelle King, Showtime için yeni bir dizi hazırladı: Your Honor. 6 Aralık tarihinde başlayan dizinin şu ana kadar 3 bölümü yayınlandı. Bölüm süreleri 50-60 dakika aralığında değişmekte ve ilk sezonu 10 bölüm sürecek.

Your Honor ne zaman başladı?

6 Aralık 2020 Your Honor/İlk bölüm yayın tarihi

See dizisi kaç sezon?

Jason Momoa'lı "See", Üçüncü Sezon Onayı Aldı İkinci sezon öncesi izleyicilere müjdeli haber geldi.