Mefkure Eraksoy hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Mefkure Eraksoy hangi hastanede?
  2. Dr Murat kürtüncü kimdir?
  3. Prof Dr Sabahattin Saip kimdir?
  4. Nerses Bebek Kimdir?
  5. Prof Dr Aksel Siva nerede çalışıyor?
  6. Prof Dr Pınar Saip nereli?
  7. Prof Dr Nerses Bebek hangi hastanede?
  8. Nebil Yıldız kimdir?
  9. Recai Türkoğlu kimdir?
  10. Prof Dr Zeynep Oşar Siva kimdir?
  11. Pınar Saip hangi hastanede?
  12. Sabahattin Saip nereli?
  13. Prof Dr Nerses Bebek Kimdir?
  14. Yakup Krespi hangi hastanede?
  15. Hatice Balaban Kimdir?
  16. Pınar Saip nerede çalışıyor?
  17. Istanbul Tabip Odası Başkanı kimdir?
  18. Prof Dr Güneş Kızıltan Kimdir?

Mefkure Eraksoy hangi hastanede?

Dr. Mefküre Eraksoy İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor.

Dr Murat kürtüncü kimdir?

Prof. Dr. Murat Kürtüncü 1972, İstanbul doğumludur. ... Halen İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Ayrıca, Nöroimmünoloji Derneği'nde yönetim kurulu başkanlığını ve Türkiye Multipl Skleroz Derneği'nde yönetim kurulu üyeliğini yürütmektedir.

Prof Dr Sabahattin Saip kimdir?

Prof. Dr. Sabahattin Saip Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları), uzmanıdır.

Nerses Bebek Kimdir?

Eylül 1996'da İTF Nöroloji Anabilim Dalında tıpta uzmanlık eğitimine başladı. doktoru, tarihinde Profesör ünvanını aldı. Epilepsi Dergisi Editör Yardımcılığını yapmaktadır. ... Nerses Bebek halen İstanbul Tıp Fakültesinde Nöroloji Anabilim Dalı'nda görev yapmaktadır, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Prof Dr Aksel Siva nerede çalışıyor?

2007 yılından bu yana Medica Tıp Merkezi'nde.

Prof Dr Pınar Saip nereli?

PINAR SAİP KİMDİR? Profesör Doktor Pınar Saip, 1960 yılında doğdu. Aslen Niğde'lidir. Pınar Saip, 19 yılları arasında Robert Koleji, 19 yılları arasında ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Prof Dr Nerses Bebek hangi hastanede?

Dr. Nerses Bebek, epilepsi hastalığının tedavi yöntemleri hakkında bilgilendiriyor. Liv Hospital Ulus Nöroloji Kliniği'nden detaylı bilgi ve randevu için 4 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir ya da www.livhospital.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Nebil Yıldız kimdir?

1985 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirmiş, 1 yıl süre ile Konya'da mecburi hizmetini yapmıştır. 1986 yılında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Nöroloji ihtisasına başlamış, ihtisası sırasında 4 ay süre ile Paris Salpetriere Hastanesi Klinik Nörofizyoloji ve Nörooftalmoloji birimlerinde gözlemci olarak ...

Recai Türkoğlu kimdir?

Recai Türkoğlu Kimdir? Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastane'sinde Eğitim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Türkoğlu, 2011 yılında Doçentlik unvanını aldı. ... Halen ekibi ile Haydarpaşa Numune Hastanesi MS polikliğinde görevine devam etmektedir.

Prof Dr Zeynep Oşar Siva kimdir?

Sinop'ta doğdum. İlköğrenimimi Bakırköy Yavuzevler İlkokulu'nda, ortaöğrenimimi İstanbul Erkek Lisesi'nde tamamladım. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olarak tıp doktoru ünvanını aldım. Takiben Marmaris Devlet Hastanesi Acil Birimi'nde pratisyen hekim olarak mecburi hizmet yaptım.

Pınar Saip hangi hastanede?

Sonrasında ise Sultanahmet Millî Eğitim Sağlık Eğitim Merkezi, Beyoğlu Devlet Hastanesinde çalışan Prof. Dr. Pınar Saip, 2018'de İstanbul Tabip Odası Başkanı oldu. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı, Onkoloji Enstitüsünde çalışmalarını devam ettiren Prof.

Sabahattin Saip nereli?

Gümülcine doğumlu olan Saip, yıllar sonra Türk vatandaşlığı alabildi.

Prof Dr Nerses Bebek Kimdir?

Eylül 1996'da İTF Nöroloji Anabilim Dalında tıpta uzmanlık eğitimine başladı. doktoru, tarihinde Profesör ünvanını aldı. Epilepsi Dergisi Editör Yardımcılığını yapmaktadır. ... Nerses Bebek halen İstanbul Tıp Fakültesinde Nöroloji Anabilim Dalı'nda görev yapmaktadır, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yakup Krespi hangi hastanede?

Liv Hospital - Prof.

Hatice Balaban Kimdir?

Hatice Balaban Kimdir? Doç.Dr.Hatice Balaban, Ankara Üniversitesi'nde başlamış olduğu lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak Tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji AnaBilim Dalı'nda tamamlayıp Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) Uzmanı olmuştur.

Pınar Saip nerede çalışıyor?

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı, Onkoloji Enstitüsünde çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Pınar Saip Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Istanbul Tabip Odası Başkanı kimdir?

Dr. Pınar Saip - İstanbul Tabip Odası

Prof Dr Güneş Kızıltan Kimdir?

Güneş Kızıltan Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları), uzmanıdır. Poligrafi, Parkinson Hastalığı Tedavisi, Epilepsi Tedavisi, Epilepsi testi alanlarında hizmet veriyor ve EMG (Elektromiyografi ), SVO, Majör Depresif Bozukluk, Beyin Hastalıkları, Beyin Tümörü hastalıkları konusunda çalışıyor.