ALES soruları yayınladı mı?

İçindekiler:

  1. ALES soruları yayınladı mı?
  2. ALES soru kitapçığı ne zaman?
  3. ALES sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. ALES 1 2021 ne zaman açıklanacak?

ALES soruları yayınladı mı?

ALES 2021 soruları ve cevap anahtarı ÖSYM tarafından açıklandı. Pazar günü gerçekleştirilen Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na katılan adaylar kurumdan gelecek resmi açıklama ile sorulara ve cevaplara yöneldi. ÖSYM ALES soruları, cevapları bugün erişime açıldı.

ALES soru kitapçığı ne zaman?

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına tarihinde saat 14.00'ten itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

ALES sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yapılan değerlendirmelerin ardından 2021 ALES sınav sonuçları ÖSYM'nin AİS ekranından erişime açılacak. ALES sonuçları aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile sorgulanacak. ALES SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ÖSYM'nin sınav takvimine göre ALES sınav sonuçları 14 Ekim tarihinde erişime açılacak.

ALES 1 2021 ne zaman açıklanacak?

Adaylar, sınav sonuçlarına 25 Mayıs 2021 tarihinde saat 15.50'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.