Pc'ye VPN nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Pc'ye VPN nasıl indirilir?
  2. Pc'ye VPN nasıl kurulur Windows 7?
  3. VPN nasıl indirilir?
  4. VPN bağlantısı ne demek?

Pc'ye VPN nasıl indirilir?

Başlat düğmesini seçin ve sonra Settings > ağ & Internet > VPN > VPN bağlantısı ekle'yi seçin. Bir VPN bağlantısı ekle seçeneğinde şunları yapın: VPN sağlayıcısı için Windows (yerleşik) seçeneğini belirleyin. Bağlantı adı kutusunda, tanıyabileceğiniz bir ad girin (örneğin, Kişisel VPN).

Pc'ye VPN nasıl kurulur Windows 7?

"Başlat Menüsü"ne [Start Menu]tıklayın ve arama kutusuna"VPN"yazın, ardından"Bir sanal özel ağ kurma (VPN) bağlantısı" [Set up a virtual private network (VPN) connection]seçeneğine tıklayın. "Bir VPN bağlantısı oluştur" [Create a VPN connection]penceresi açılacaktır. Sunucu bilgisi için ağ yöneticinize danışın.

VPN nasıl indirilir?

  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Ağ ve internet Gelişmiş VPN'ye dokunun. Bu seçeneği bulamıyorsanız "VPN" ayarını arayın. Hâlâ bulamıyorsanız cihaz üreticinizden yardım alın.
  3. İstediğiniz VPN'ye dokunun.
  4. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
  5. Bağlan'a dokunun. VPN uygulaması kullanıyorsanız uygulama açılır.

VPN bağlantısı ne demek?

VPN, Sanal Özel Ağ'ın kısaltılmasıdır. VPN sayesinde ağlara uzaktan erişim sağlanır. VPN sanal bir ağ uzantısı oluşturduğu için ağa fiziksel olarak bağlıymış gibi görünür. VPN istemcisi, TCP/IP (tünel protokolleri) tabanlı sanal bir bağlantı noktasına sanal bir arama gerçekleştirir.