Samsung yeni asistan nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Samsung yeni asistan nasıl kullanılır?
  2. Bixby asistan nasıl kullanılır?
  3. TalkBack ne deme?
  4. Samsung asistan ile nasıl konuşulur?
  5. Bixby ile nasıl konuşulur?

Samsung yeni asistan nasıl kullanılır?

Samsung Bixby'a özel olarak atanan tuş sayesinde akıllı asistanın kullanımı çok daha kolay hale getirilmiş. Tuşa basıp sesli olarak “Bixby” dedikten sonra asistan aktifleşiyor. İlk kullanımda kişiselleştirme adına telefonunuzun Samsung hesabıyla eşleşme yapmanız gerekiyor.

Bixby asistan nasıl kullanılır?

Bixby için Yan tuşu kullanma Bixby ile konuşmak için, Yan tuşu basılı tutun veya Sesli uyandırma özelliğini ayarladıysanız "Merhaba Bixby!" deyin. Bixby sizi dinlerken, Bixby'yi açmak için ekranın altındaki simgeyi yukarı kaydırabilir veya simgeye dokunabilirsiniz.

TalkBack ne deme?

Talkback, görme engelli kullanıcılar için Android cihazlara yüklenen bir uygulama olarak bilinmektedir. Android telefonlara yüklü halde bulunan talkback, sunduğu sözlü geri bildirimler sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan bir uygulama olarak ifade edilebilir.

Samsung asistan ile nasıl konuşulur?

Android telefon veya tabletinizde "Ok Google, Asistan ayarlarını aç" deyin. "Tüm ayarlar"ın altında Genel'e dokunun. Google Asistan'ı etkinleştirin veya devre dışı bırakın.

Bixby ile nasıl konuşulur?

Bixby için Yan tuşu kullanma Bixby ile konuşmak için, Yan tuşu basılı tutun veya Sesli uyandırma özelliğini ayarladıysanız "Merhaba Bixby!" deyin.