Zirve Yazılım kime ait?

İçindekiler:

  1. Zirve Yazılım kime ait?
  2. Zirve yıllık güncelleme ücreti ne kadar?
  3. Zirve yazılım ne iş yapar?
  4. Zirve personel işten çıkış nasıl yapılır?
  5. Zirve programı nedir?
  6. Zirve destek nedir?
  7. Zirve programı ne?
  8. Zirve programını kimler kullanabilir?
  9. Işçi çıkarma yasağı ne zaman bitiyor?
  10. Zirve muhasebe programı ne işe yarar?
  11. Zirve paket programında muhasebe modülünde eski bir fişi düzeltmek için hangi fonksiyon tuşu kullanılır?
  12. Ygd ne?
  13. Zirve muhasebe nedir?
  14. Zirve paket programında neler yapılır?
  15. 2021 işten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor?
  16. Işten çıkarma yasağı sona erdi mi?
  17. Zirve Müşavir Paket programında genel muhasebe Yeni firma açılışı nasıl yapılır?

Zirve Yazılım kime ait?

1999 yılında şahıs firması olarak kurulan Zirve Yazılım, 2002 yılında limited şirket, 2017 yılında anonim şirket statüsüne geçerek Zirve Bilgi Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ünvanına sahip olmuştur.

Zirve yıllık güncelleme ücreti ne kadar?

Güncelleme Ücreti (2021) 795.TL.

Zirve yazılım ne iş yapar?

Müşterilerine daha iyi yazılımlar üretmek için çalışmalarına son hız devam eden Zirve Yazılım, sektöründe müşteri memnuniyetini ve hazırlamış olduğu programların teknolojik imkanlar doğrultusunda profesyonel gelişimini sağlamayı kendisine vizyon ve misyon edinmiştir. ...

Zirve personel işten çıkış nasıl yapılır?

e-işten çıkış Sigortalı işten çıkış bildirgesini yazdırmanızı ve sgk sistemine göndermenizi sağlar. Butona tıkladığınızda gelen ekrandan personelleri seçerek e-işten ayrılma bildirgesi hazırla butonu ile direkt sgk sitesine bağlanıp e-işten çıkış işlemini yapabilirsiniz.

Zirve programı nedir?

Zirve Müşavir ile muhasebe ofisinizde tüm mükelleflerinizin Bordro/Personel kayıtlarını takip edebilir, Genel Muhasebe veya İşletme kayıtlarını hızlı ve kolay bir şekilde işleyip, e-İşe Giriş, e-İşten Çıkış, e-Bildirge, e-Beyanname, Defter Beyan Sistemi, BES Takibi gibi işlemleri otomatik yapabilir ve diğer tüm ...

Zirve destek nedir?

Zirve yıllık güncelleme ve destek hizmeti sayesinde sahip olduğunuz Zirve Yazılım ürünlerini her zaman en güncel şekilde ve güvenle kullanabilirsiniz. Bu sözleşme sayesinde, deneyimli destek ekibimizden, başka bir ücret ödemeden, destek alabilirsiniz.

Zirve programı ne?

Zirve Ticari, Finansman, ve Portal ile fatura süreçlerinizi elektronik ortamda kolay ve hızlı şekilde yönetin. Zirve Ticari, Finansman ve Portal ile e-Arşiv fatura faturalarınızı son kullanıcılara kolayca gönderin.

Zirve programını kimler kullanabilir?

Kullanmak isteyen herkes her yaşta bu eğitimi alabilir. Eğer muhasebe alanında kariyerinizi ileri bir noktaya taşımak istiyorsanız bu eğitimi kesinlikle almanızı tavsiye ediyoruz. Eğitim sonunda alacağınız onaylı belgeniz sayesinde çoğu iş kapısı açılacaktır.

Işçi çıkarma yasağı ne zaman bitiyor?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, 4857 sayılı İş Kanunu'nun, işçilerin iş akitlerinin feshedilmesinin önüne geçilmesine yönelik düzenlemeyi içeren geçici 10'uncu maddesinin birinci ve ikinci fıkralarında belirtilen sürelerin, 'den itibaren 30 Haziran ...

Zirve muhasebe programı ne işe yarar?

Zirve Müşavir Paketinde Genel Muhasebe işlemleri yapan Mali Müşavirler veya firma içi Genel Muhasebe işlemleri yapan şirketlerin kullanımına yöneliktir.

Zirve paket programında muhasebe modülünde eski bir fişi düzeltmek için hangi fonksiyon tuşu kullanılır?

Fiş Düzelt F1; Seçtiğiniz fişi düzeltmeye alır.

Ygd ne?

YGD, kurulduğu ilk günden itibaren, tüzel ve gerçek kişilere her türlü uyuşmazlıkta danışmanlık hizmeti veren ve dava takiplerini yürüten bir ofis olmuştur. 2017 senesinde İtalya, Palermo Barosu'na kayıtlı İtalyan Avukat Emmy Di Gioia'nın danışman ve ortak olarak ekibe katılmasıyla birlikte çalışma alanlarını ...

Zirve muhasebe nedir?

Zirve Ticari ile Ön Muhasebe süreçlerinizi pratik ve hızlı bir şekilde yönetin. Firmanızın Ön Muhasebe kayıtlarını tutabilir, detaylı Cari, Stok takibi yaparak müşterilerinizin gelen ve giden Sipariş, İrsaliye, Fatura kayıtlarını tutabilir, çek kayıtları, banka ve kasa kayıtlarını takip edebilirsiniz.

Zirve paket programında neler yapılır?

Zirve Programı
  • Stok/Malzeme.
  • Fatura.
  • Banka.
  • Kasa.
  • Çek Senet.
  • Cari Hesaplar.
  • Genel Muhasebe Entegrasyonu.

2021 işten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, 4857 sayılı İş Kanunu'nun, işçilerin iş akitlerinin feshedilmesinin önüne geçilmesine yönelik düzenlemeyi içeren geçici 10'uncu maddesinin birinci ve ikinci fıkralarında belirtilen sürelerin, 17 Mayıs 2021'den itibaren 30 Haziran ...

Işten çıkarma yasağı sona erdi mi?

İşten çıkarma yasağı sona erdi: 'İşime son vermek için 1 Temmuz'u beklediler' Koronavirüs salgınıyla beraber Nisan 2020'de başlayan işten çıkarma yasağı, kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulamaları 1 Temmuz itibarıyla sona erdi.

Zirve Müşavir Paket programında genel muhasebe Yeni firma açılışı nasıl yapılır?

Hesap Plan İşlemleri
  1. 1- Zirve Müşavir programı açılır.
  2. 2- Kullanıcı girişi yapılarak ilgili firma ve dönem seçimi yapılır.
  3. 3- Genel Muhasebe Modülü seçilir.
  4. 4- Genel Muhasebe açılış penceresi.
  5. 12- Fatura Çevirici açılır.
  6. 13-Araçlar > Seçenekler.
  7. 14- Eta-Orka-Zirve Hesap Planı açılır.
Daha fazla öğe...