TV Plus ücretsiz nasıl izlenir?

İçindekiler:

  1. TV Plus ücretsiz nasıl izlenir?
  2. Turkcell TV Plus ücretli mi?
  3. TV Plus üyeliği kaç TL?
  4. Turkcell TV+ internet yer mi?
  5. TV+ Tv'ye nasıl yüklenir?

TV Plus ücretsiz nasıl izlenir?

​+Cep Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. Onlarca sen seç filmini paketinize dahil olarak ücretsiz izleyebilir, yayınları veya filmleri kaydedebilirsiniz.

Turkcell TV Plus ücretli mi?

Temel TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 9.99 TL. Premium TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 14.99 TL. Yıllık Giriş TV+ Paketi (Özel 5 GB internetle beraber): Aylık 9.90 TL (12 ay taahhütlüdür) Yıllık Premium TV+ Paketi (Özel 10 GB internetle beraber): Aylık 12.90 TL (12 ay taahhütlüdür)

TV Plus üyeliği kaç TL?

Herkes İçin TV+ Paketi: 16,99 TL/ay. Giriş TV+ Paketi : 15,99 TL. Temel TV+ Paketi : 14,99 TL. Giriş TV+ 30 GB Paketi : 47,90 TL/ay.

Turkcell TV+ internet yer mi?

TV+ uygulamasından, Turkcell internet ile yararlanılması halinde www.turkcelltvplus.com.tr adresinde belirtilen 3G data kullanımı koşulları dahilinde data ücreti alınmaz. ... TV+ telefon ve tablet uygulamaları ile Turkcell Internet kullanarak servise erişen kullanıcılar için cihazdaki APN internet olarak tanımlanmalıdır.

TV+ Tv'ye nasıl yüklenir?

Turkcell TV+ uygulamalarını nereden indirebilirim? Telefonunuzdan ARTINET ya da ARTICEP yazıp 2200'a​ ücretsiz mesaj attığınızda üye olduktan sonra telefonunuza gelen linke tıklayarak Turkcell TV mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Dilerseniz Appstore veya Googleplay'den uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz.