eTwinning EBA sertifika nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. eTwinning EBA sertifika nasıl alınır?
  2. eTwinning EBA nedir?
  3. eTwinning kursu nedir?
  4. Twinspace bölümleri nelerdir?
  5. eTwinning kalite sertifikası nasıl alınır?
  6. eTwinning ne kadar sürer?
  7. eTwinning Live nasıl kayıt olunur?
  8. eTwinning sertifikası kimlere verilir?
  9. TwinSpace de proje günlüğünün kullanım amacı nedir?
  10. TwinSpace kaç farklı dilde?
  11. eTwinning kalite etiketine kimler başvurabilir?
  12. eTwinning Kalite Etiketi Başvuruları Ne Zaman?
  13. eTwinning ne yapar?

eTwinning EBA sertifika nasıl alınır?

Adım 1: Öncelikle ETwinning sertifikası almak için http://etwinningonline. eba.gov.tr/ adresine kayıt yapmanız gerekir. Kayıt işlemi için ''Register'' yazan yere tıklamanız gerekir. Adım 2: Girdiğiniz sayfada kullanıcı ismi, mail adresi ve şifre yazan yerleri doldurup kayıt olun.

eTwinning EBA nedir?

eTwinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. ... Merkezi Destek Servisi, Avrupa'daki okullar, öğretmenler ve öğrenciler için eğitimi geliştiren 31 Avrupa Eğitim Bakanlığının uluslararası işbirliğinden oluşan European Schoolnet tarafından yönetilmektedir.

eTwinning kursu nedir?

Nedir? eTwinning kursları; çevrimiçi moderatörlük, eğitim ve öğretim, ulusal düzeyde ve Avrupa düzeyinde koordinatörlük alanlarında eTwinning topluluğunun ihtiyaçlarına yönelik olarak gerçekleştirilen uzun eğitimlerdir. Her sene; eTwinning, bir adet kurs düzenler.

Twinspace bölümleri nelerdir?

Fotoğraflar, Videolar ve Dosyalar olmak Üzere 3 Farklı Bölüme Sahiptir. Buradaki Gönderileri Twinspace Üyeleri Görebilmektedir. Forum Oturumlarını «Öğretmen Yöneticiler» Açabilir. Öğretmen Üyeler ve Öğrenci Yöneticiler ise Oturumların Altına Konu Başlığı Açabilir.

eTwinning kalite sertifikası nasıl alınır?

Başvuru nasıl yapılır?
  1. eTwinning Live'de oturum açın.
  2. Projeler bölümüne gidin.
  3. Projenizi bulun ve Bir Kalite Etiketi için Başvurun üzerine tıklayın.
  4. Gerekli tüm bilgilerle kutucukların tamamını doldurun ve çalışmalarınızla ilgili bulguları sunun.
Daha fazla öğe...

eTwinning ne kadar sürer?

Öğretmenler, eTwinning'in Avrupa düzeyinde sunduğu çevrimiçi mesleki gelişim fırsatlarını bulabilirler. Öğrenme Etkinlikleri; öğretmenlere bir konuyu tanıtan, fikirleri uyaran ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan kısa, yoğun ve eğlenceli kurslardır. Öğrenme etkinlikleri, genellikle 4-6 saat sürer.

eTwinning Live nasıl kayıt olunur?

eTwinning ön kayıt sayfasına hoş geldiniz. Lütfen okulunuz ve kendiniz hakkındaki aşağıda bulunan bilgileri doldurunuz. Sistemde e-posta adresinizin doğrulanması için size bir e-posta gönderilecektir. Ön kaydınızı onayladıktan sonra kayıt işleminin ikinci bölümünü gerçekleştirebileceksiniz.

eTwinning sertifikası kimlere verilir?

Herhangi bir branştaki öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler ve diğer okul personelleri yararlanabilir. eTwinning portalı üzerinden tüm okul öğretmenleri ve müdürler başvurabilirler.

TwinSpace de proje günlüğünün kullanım amacı nedir?

Proje Günlüğü Projeniz için bir günlük veye blog oluşturmak için kullanılır. Buradaki gönderiler tüm twinspace üyelerine açıktır ve görülebilir. Proje Günlüğü sayesinde tüm proje aktiviteleriniz proje aktivite sıralarına göre görülebilir ve üyeler tarafından yorumlar yapılabilir.

TwinSpace kaç farklı dilde?

Twinspace 30 farklı dilde hizmet vermektedir. Twinspace'inizin İnternet üzerinde herkese nasıl göründüğüne bakın. Twinspace'in görülebilmesi için linke ihtiyaç duyulacağını unutmayın. Öğretmen Bülteni sadece öğretmenler tarafından görüntülenmektedir.

eTwinning kalite etiketine kimler başvurabilir?

Okulunuzdaki diğer meslektaşlarınızla birlikte çalışsanız bile, Kalite Etiketine her biriniz ayrı ayrı başvurmalı ve projeye nasıl katkıda bulunmuş olduğunuzu anlatmalısınız. Kalite Etiketi, proje aktivitelerine aktif ve görünür bir şekilde katkıda bulunan öğretmenlere verilir.

eTwinning Kalite Etiketi Başvuruları Ne Zaman?

Ulusal Kalite Etiketi ve 2021 eTwinning Türkiye Özel Ödülleri için son başvuru tarihi 15.06.2021 Salı günü saat 00.00'dır. Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular 2022 değerlendirme sürecine dâhil edilecektir. Ulusal Kalite Etiketi sonuçları de açıklanmaya başlanacaktır.

eTwinning ne yapar?

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir ...