Koltuktan mavi tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Koltuktan mavi tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?
  2. Kumaştan keçeli kalem lekesi nasıl çıkar?
  3. Elde tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?
  4. Tahtadan tükenmez kalem izi nasıl çıkar?
  5. Nubuk kumaştan keçeli kalem lekesi nasıl çıkar?
  6. Masadan keçeli kalem izi nasıl çıkar?

Koltuktan mavi tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

-Lekeli bölgeyi mavi sabun ile hafifçe ovarak silin. Lekeleri sildikçe çıkacaktır. -Limon kolonyası kullanarak, tükenmez kalem lekesini çıkarabilirsiniz. -Bunun dışında derinin olduğu yere vazelin sürüp ardından asetonla tükenmez kalem lekelerini çıkarmayı deneyebilirsiniz.

Kumaştan keçeli kalem lekesi nasıl çıkar?

Tişört, ceket, gömlek gibi farklı tür ve kumaşlara sahip giysilere bulaşan keçeli kalem lekelerini çıkarmak için Omo Active gibi etkili bir sıvı çamaşır deterjanından faydalanabilirsiniz. Sıvı deterjanı giysideki lekenin tam üzerine sürüp bir süre bekledikten sonra ılık su ile silerek lekeyi çıkarmayı deneyebilirsiniz.

Elde tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

Elde oluşan tükenmez lekesini çıkarmak için domates veya domates suyu rahatlıklar kullanılabilir. Bunun için elde oluşan lekeli bölge, domatesten kesilen bir parça ile güzelce ovulmalıdır. Lekeli bölge yeterince ovulduktan sonra tükenmez kalem lekesinin kaybolduğu görülecektir.

Tahtadan tükenmez kalem izi nasıl çıkar?

Marker kalem lekesi yüzeyden temizlenirken, temizleyici madde olarak; jel türü olmayan diş macunu, beyaz sirke / temizlik sirkesi ya da temizlik ispirtosu içeren ürünler kullanılabilir. Tahta ve duvar yüzeylerin temizliği için, diş macununu lekeli yüzeye yayılır. Yüzey nemli bezle silinir.

Nubuk kumaştan keçeli kalem lekesi nasıl çıkar?

Kadife, nubuk, kaşe ya da tay tüyü cinsi koltuk kumaşlarından keçeli kalem lekesini çıkarmak için öncelikle hızlıca birkaç damla yağlı süt damlatın. Havalanan mürekkep lekesine temiz kuru bir bez ya da pamuk ile önce hafifçe, sonra bezin temiz tarafıyla daha sert bastırın.

Masadan keçeli kalem izi nasıl çıkar?

Aseton ve alkol bu lekeleri çıkarmada oldukça iyi bir yöntem. Ancak bir pamuk ile ovalamadan lekenin üzerine hafifçe bastırarak uygulamak gerekir. Aksi halde derilerin yüzeyi zarar görür.