Kocaeli'ye giriş çıkış yasağı var mı?

İçindekiler:

  1. Kocaeli'ye giriş çıkış yasağı var mı?
  2. Giriş çıkış yasakları ne zaman bitecek?
  3. Manisa giris cikis yasak mi?
  4. Yurt dışı giriş çıkış yasak mı?
  5. Kocaeli mangal yasak mı?
  6. 15 ilde sokağa çıkma yasağı hangi illeri kapsıyor?
  7. Konya giriş çıkışlar serbest mi?
  8. Alleben Göleti mangal yasak mı?
  9. Pikniklerde mangal yakmak serbest mi?
  10. 65 yaş üstü hangi saatlerde sokağa çıkabiliyor?
  11. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saat kaça kadar?

Kocaeli'ye giriş çıkış yasağı var mı?

Giriş çıkış yasağı olan iller; Adana, Sakarya, Kocaeli, Edirne, Tekirdağ, Bitlis, Kırklareli, Van, Mersin olarak açıklandı. Bu illerde giriş çıkışlar belirlenen sürelerde yasaklandı.

Giriş çıkış yasakları ne zaman bitecek?

İlk olarak 17 Nisan tarihinde ilan edilen işten çıkarma yasağı geçtiğimiz haftalarda uzatıldı. Eğer yeni bir karar açıklanmazsa işten çıkarma yasağı yılında bitecek.

Manisa giris cikis yasak mi?

Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak illerinde ise şehir giriş-çıkış kısıtlaması uygulamasına devam edilecek.

Yurt dışı giriş çıkış yasak mı?

Yurt dışı seyahatlerle herhangi bir kısıtlama/sınırlandırma bulunmamaktadır.

Kocaeli mangal yasak mı?

Balıkesir, İzmir ve Aydın'da ormanlarla ve milli parklara girişler valilik kararıyla yasaklandı. İstanbul başta olmak üzere Kocaeli, Balıkesir, İzmir, Aydın, Çanakkale ve Gaziantep'te ormanlık alanda piknik ve mangal yapmak yasaklanmış oldu.

15 ilde sokağa çıkma yasağı hangi illeri kapsıyor?

"05.06.2020 tarihi saat 24.00 ile 07.06.2020 tarihi saat 24.00 arasında aşağıda belirtilen istisnalar hariç olmak üzere Büyükşehir statüsündeki Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 ilimiz sınırları ...

Konya giriş çıkışlar serbest mi?

Buna göre, Konya'daki Kent Ormanı ve mesire yerleri dışındaki tüm ormanlık alanlarda ormanlara girişler, her türlü piknik yapılması 31.07.2021- 30.09.2021 tarihleri arasında yasaklandı.

Alleben Göleti mangal yasak mı?

Her kamelyanin yanında bir tane mangal var. Yani mangal götürmenize gerek yok.

Pikniklerde mangal yakmak serbest mi?

Orman Kanunu kapsamında kentteki ormanlara giriş ve çıkışların yasaklandığını anımsatan Ulu, şu bilgileri verdi: "Orman içerisindeki alanlarda, yollarda piknik yapmak aynı zamanda park yapmak, mola vermek, ateş yakmak, semaver yakmak kesinlikle yasaklanmıştır.

65 yaş üstü hangi saatlerde sokağa çıkabiliyor?

65 yaş üstü vatandaşlara yönelik yasaklar kabine toplantısı ardından belirlendi. Hafta içi günlerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00-14.00 saatleri arasından sokağa çıkabilecek. Hafta içi/hafta sonu ayrımı olmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşların toplu ulaşım araçlarını kullanmalarına müsaade edilmeyecek.

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saat kaça kadar?

18 yaş altı gençler ve çocuklar için ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak. Hakkı olmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar hafta içi günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.