Kızkumu Plajı giriş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kızkumu Plajı giriş ücreti ne kadar?
  2. Kızkumu Marmaris Nasıl Gidilir?
  3. Kızkumu plajında denize girilir mi?
  4. Orhaniye ismi nereden gelir?
  5. Kız kumu denizi nerede?
  6. Kızkumu nasıl bir yer?
  7. Kızkumu ücretli mi?
  8. Kız Kumu hangi ilimizde?
  9. Marmaris Hisarönü Köyü nerede?
  10. Orhaniye de nerede denize girilir?
  11. Kızkumu hangi ilçede?
  12. Kızkumu Plajı hangi ilçede?
  13. Hisar önü nereye bağlı?
  14. Hisarönü nasıl bir yer?

Kızkumu Plajı giriş ücreti ne kadar?

Kızkumu Plajı Giriş Ücreti Marmaris ilçesi Orhaniye'de yer alan Kızkumu Plajı için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Kızkumu Plajına giriş ücretsizdir. Fakat burada araçları park etmek için otopark bulunmamaktadır.

Kızkumu Marmaris Nasıl Gidilir?

Kızkumu'na Marmaris merkezden hareket eden Orhaniye dolmuşları ile ulaşmanız mümkündür. Eğer özel aracınız ile Kızkumu'na ulaşmak isterseniz Marmaris – Datça karayolunun 29. kilometresinde, “Hisarönü-Orhaniye-Selimiye” sapağından girip yaklaşık 5 km ilerlediğinizde Orhaniye Kızkumu'na ulaşabilirsiniz.

Kızkumu plajında denize girilir mi?

Orhaniye'de öncelikle muhteşem deniz, güneş ve kumsallarda deniz keyfi sürebilirsiniz. Kızkumu plajı'nda çok eğlenceli ve keyifli zaman geçireceğiniz kesin. Körfezin orta kısmında bir ada mevcut ve adanın tepe kısmında Bybassos Krallığı'na ait olduğu düşünülen bir kale kalıntısı var.

Orhaniye ismi nereden gelir?

Selimiye, Hisarönü ve İnbükü gibi koylar ve Dişlice Adası'nda mola veriliyor. İlk ismi “Kırvasil” iken sonraları Orhaniye olarak anılmaya başlamış. ... Koyun ortasında bir ada ve adanın tepesinde de kale kalıntıları var. Kalenin bölgede kurulu Baybassos antik kentine ait olduğu sanılıyor.

Kız kumu denizi nerede?

Kızkumu – Marmaris / Muğla. Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bu yer de denizin üzerinde yürüme imkanını ziyaretçilerine sunan bu oluşum ortalama 600 metre uzunluğunda. Bu bölgede yürüyen insanlara tepeden baktığınızda sanki deniz üzerinde yürüyormuş gibi görüyorsunuz.

Kızkumu nasıl bir yer?

Marmaris'e 28 km uzaklıkta olan bu köyde yaklaşık birkaç yüz köylü yaşamlarını sürdürüyor.Oldukça sakin bir yer olan Kızkumu, seyahate tekneyle çıkanlar için de oldukça ideal. Köydeki portakal ve limon bahçelerinden yemek istediklerinizden kendi ellerinizle toplayıp yiyebilirsiniz.

Kızkumu ücretli mi?

Marmaris Orhaniye'de bulunan Kızkumu Plajı'na giriş ücreti bulunmuyor. Aracınızı park için otopark da mevcut değil.

Kız Kumu hangi ilimizde?

Kızkumu – Marmaris / Muğla. Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bu yer de denizin üzerinde yürüme imkanını ziyaretçilerine sunan bu oluşum ortalama 600 metre uzunluğunda.

Marmaris Hisarönü Köyü nerede?

Hisarönü, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde, Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bir mahalle. Marmaris'in güneybatısında yer alan Hisarönü, Marmaris-Datça Karayolu üzerinde konumlanıyor.

Orhaniye de nerede denize girilir?

Orhaniye Gezilecek Yerler
  • Ücretli Plaj Yerleri.
  • İncir Plaj & Bungalov.
  • Albatros Plaj, Restoran & Otel.
  • Marimar Plaj & Bungalov.
  • Erine Beach Club.
  • Kerdime Plaj, Restoran & Motel.
  • Çatlak Plaj & Kamping.
  • Ücretsiz Plaj Yerleri.
Daha fazla öğe...

Kızkumu hangi ilçede?

Kızkumu – Marmaris / Muğla. Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bu yer de denizin üzerinde yürüme imkanını ziyaretçilerine sunan bu oluşum ortalama 600 metre uzunluğunda.

Kızkumu Plajı hangi ilçede?

Kızkumu – Marmaris / Muğla. Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bu yer de denizin üzerinde yürüme imkanını ziyaretçilerine sunan bu oluşum ortalama 600 metre uzunluğunda.

Hisar önü nereye bağlı?

Hisarönü nerede 📍 Hisarönü, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde, Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bir mahalle.

Hisarönü nasıl bir yer?

Hisarönü, Muğla ilinin Marmaris ilçesinin güneybatısında yer alan popüler ve güzel bir beldedir. Marmaris ile Datça arasında ve yemyeşil ormanlarla kaplı şirin bir kasaba olarak karşımıza çıkmaktadır. Son dönemlerde turizm açısından oldukça ilgi görmeye başlamıştır. Hisarönü oldukça büyük bir körfeze sahiptir.