Savaşçı nın yeni oyuncuları kimdir?

İçindekiler:

  1. Savaşçı nın yeni oyuncuları kimdir?
  2. Savaşçı 5 sezon oyuncuları kimlerdir?
  3. Savaşçı da kimler oynuyor?
  4. Savaşçı Keskin Nişancı kim?
  5. Savaşçı 5 sezon YEVA kimdir?
  6. Savasci Kağan ayrılıyor mu?
  7. Savaşçı daki Haydar kimdir?
  8. Savaşçı dizisinde Uzi kimdir?
  9. Savaşçı dizisinde Kağan Bozok öldü mü?
  10. Kağan Bozok'un yerine kim gelecek?
  11. Yörük Haydar aslen nereli?

Savaşçı nın yeni oyuncuları kimdir?

Oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile ...

Savaşçı 5 sezon oyuncuları kimlerdir?

Oyuncular
  • Berk Oktay.
  • Murat Serezli.
  • Sarp Levendoğlu.
  • Müjde Uzman.
  • Burç Kümbetlioğlu.
  • Gaye Turgut Evin.
  • Bahadır Vatanoğlu.
  • Uğur Biçer.
Daha fazla öğe...

Savaşçı da kimler oynuyor?

Savaşçı (dizi)
Savaşçı
Proje tasarımcısıSüleyman Çobanoğlu
SenaristSüleyman Çobanoğlu
YönetmenOsman Taşçı (1-99) Eray Koçak (100-109)
BaşrolSarp Levendoğlu Murat Serezli Ekin Mert Daymaz Anıl Tetik Serenay Aktaş Erkan Meriç
24 satır daha

Savaşçı Keskin Nişancı kim?

Yüzbaşı Kağan Bozok / Berk Oktay Keskin nişancı, yakın dövüşte çok iyi. Körü körüne disiplin konusunda ise berbat. Politik davranmayan, meydan okumayı seven ve asla geri çekilmeyen bir asker. Rasyonel her insanın "deli" gözüyle baktığı tiplerden.

Savaşçı 5 sezon YEVA kimdir?

Savaşçı dizisinde Yeva karakterine hayat veren Güneş Zavrak konusunda araştırmalar devam ediyor. 10 Nisan tarihinde 5. sezon ile ekrana gelmeye başlayan Savaşçı dizisinde Yeva karakterine hayat veren Albay Oktay Göktürk'ü kaçıran terörist grubun başında yer alan Yeva karakterine Güneş Zavrak hayat veriyor.

Savasci Kağan ayrılıyor mu?

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından resmi olarak yaptığı açıklamada 99 bölüm Kağan Bozok rolünü oynadığı Savaşçı dizisinden ayrıldığını resmen ilan etti.

Savaşçı daki Haydar kimdir?

Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik koltuğuna da oturan Sarp Levendoğlu, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Savaşçı adlı dizide Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterine hayat vermektedir. Sarp Levendoğlu 1.95 metre boyunda, 95 kilo ve Oğlak burcudur.

Savaşçı dizisinde Uzi kimdir?

Cumartesi akşamlarının gündemden düşmeyen popüler dizisi Savaşçı'da Uzi rolüne Göktürk Albay karakteriyle birlikte başarılı oyuncu Tamer Karadağlı hayat veriyor. Uzi ve Göktürk Albay birbirinden habersiz iki düşman kardeştir. Uzi, Kılıç Timi aleyhinde ne kadar iş varsa hepsini yapıyor. Eğitimli teröristtir.

Savaşçı dizisinde Kağan Bozok öldü mü?

Dizinin 5. sezonunun başlamasının ardından başrolde yer alan Berk Oktay'ın diziden neden ayrıldığını merak edenler için haberimizde Berk Oktay'ın açıklamasına yer verdik. SAVAŞÇI KAĞAN ÖLDÜ MÜ? Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay diziden ayrıldı.

Kağan Bozok'un yerine kim gelecek?

Berk Oktay'ın Yasak Elma dizisine katılması ve Gaye Turgut Evin'in de Tövbeler Olsun dizisinin kadrosuna geçmesi dikkatleri çekti. İşte haberin tüm detayları… Berk Oktay Unutulacak! O İsim Kağan Bozok Yerine Gelecek!

Yörük Haydar aslen nereli?

Sarp Levendoğlu, 25 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da doğdu. Oyunculuğa altı yaşında başladı. Ortaokula kadar Ankara'da yaşayan Sarp Levendoğlu, ardından ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti.