Zeki Zorlu ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Zeki Zorlu ne iş yapar?
  2. Zeki Zorlu kac dogumlu?
  3. Zeki Zorlu kaç çocuğu var?
  4. Zeki Zorlu aslen nereli?
  5. Burçak Emre Zorlu ne iş yapar?
  6. Olgun Zorlu kac yasinda?
  7. Selen Zorlu Kimdir?
  8. Burçak Emre Zorlu kim?
  9. Burçak Zorlu ne iş yapar?
  10. Korteks sahibi kim?
  11. Vestel yerli üretim mi?

Zeki Zorlu ne iş yapar?

İş İnsanı Zeki Zorlu/Meslekleri

Zeki Zorlu kac dogumlu?

1939 (82 yıl yaşında) Zeki Zorlu/Doğum tarihi

Zeki Zorlu kaç çocuğu var?

Zeki Zorlu, halen Zorlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nın yanı sıra Holding bünyesindeki tekstil, enerji ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin yönetim kurulu başkanlığı görevlerini de devam ettirmektedir. Zeki Zorlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Zeki Zorlu aslen nereli?

Zeki Zorlu (d. 1939; Babadağ, Denizli), Türk iş adamı. Zorlu Holding'de başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. Çocuk yaşlarda başladığı dokumacılık mesleğini Trabzon'da açtıkları ilk mağazalarıyla ticarete taşıdı.

Burçak Emre Zorlu ne iş yapar?

Güneşli AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatro SpA İtalya ve Xantek Biologicals Yönetim Kurulu Üyeliği görevi yapmıştır. 30'u aşkın ülkenin ilaç sektöründe 25 yıllık proje ve organizasyon yönetim tecrübesi vardır. Proje finansmanı, kurum ve kurumsal gelişim, markalaşma ve marka yönetimi konularında uzmandır.

Olgun Zorlu kac yasinda?

82 yaşında (1939) Zeki Zorlu/Yaş

Selen Zorlu Kimdir?

İş kadını, sanayici, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi. ... 2002 yılında Korteks İplik Fabrikası'nda çalışmaya başlayan Selen Zorlu Melik, 2004 yılında Korteks Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı. 2005 yılından itibaren Zorlu Enerji Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Selen Zorlu Melik, evli ve iki çocuk annesidir.

Burçak Emre Zorlu kim?

Burçak Emre Zorlu - Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi - GALATASARAY.ORG. Galatasaray Lisesi ve London School of Economics'te tahsil görmüştür.

Burçak Zorlu ne iş yapar?

Burçak Emre Zorlu lise eğitimini Galatasaray lisesinde tamamladıktan sonra Londra'da ekonomi üzerine eğitim almıştır. İş insanı olan Zorlu, Güneşli A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda birçok firmada veteriner ilaç endüstrisindeki çeşitli alanlarda 25 yıllık kapsamlı deneyime sahiptir.

Korteks sahibi kim?

Zorlu Tekstil Grubu, alanında dünyanın önemli üreticileri arasında yer almaktadır. Bünyesinde yer alan TAÇ, Linens ve Valeron markalarıyla ev tekstilinin lider kuruluşu olan Zorlu Tekstil Grubu, KORTEKS ile Avrupa ve Orta Doğu'nun en büyük entegre polyester iplik üreticisidir.

Vestel yerli üretim mi?

Vestel cep telefonlarının arkasına “Made in Turkey” (Türk Malı) ibaresini ekliyor. Firmanın yerlilik oranına dair verdiği yanıt ise şöyle: “İşlemci, yarı iletken (elektronik parçalar) ve kamera gibi parçalar dışında, Venus'un geriye kalan tüm bileşenleri Türkiye'deki Vestel City üretim tesisimizde geliştiriyor.