Matkapla stor perde nasıl takılır?

İçindekiler:

  1. Matkapla stor perde nasıl takılır?
  2. Stor perde nereye takılır?
  3. Zebra perde kornişe takılır mı?
  4. Stor perde nasıl açılır kapanır?
  5. Tek kasada bir perde ne demek?
  6. Zebra perde nasıl yıkanır?
  7. Stor perde banyoda nasıl yıkanır?
  8. Zebra Stor perde çamaşır makinesinde yıkanır mı?

Matkapla stor perde nasıl takılır?

Perdenin enine göre her 50 cm.de bir 1 adet portray takılması önerilir. İşaretlenen noktalara matkap yardımıyla vida boyunda delikler açılır. Paketin içinden çıkan portraylara vidaları takarak açılmış olan deliklere tornavida ya da matkap yardımıyla montaj yapılır.

Stor perde nereye takılır?

Perdemizin mekanizmasının öncelikle arka kanalını portray üzerine oturtuyoruz. Daha sonra önden sıkıca bastırarak portray üzerine yerleştiriyoruz. Ve bir kaç basit adımı tamamladıktan sonra perdemiz hazır.

Zebra perde kornişe takılır mı?

KORNİŞ APARATI İLE MONTAJ ŞEKLİ: Ülkemizde en çok tercih edilen ve uygulanan yöntem zebra perdenin tavana montajıdır.Bunun da en kolay yöntemi "Korniş Aparatı" kullanarak montaj yapmakttır.

Stor perde nasıl açılır kapanır?

Perdenin büyüklüğüne göre taşıma durumuna göre 4 gerek duyulursa daha fazla delik matkap yardımıyla açılır. Kolay takılan perde kısmı bu aparata geçirilir ve kullanılmaya başlanabilir. Perde kenarından sallanan zincir görünümlü sarkacın aşağı ya da yukarı çekilmesi durumunda açılıp kapanır.

Tek kasada bir perde ne demek?

Tek kasada birden fazla perde (Çoklu Perde), tek profil üzerinde üretilir ama mekanizmaları ayrı ayrıdır. Yani siz her bir perdeyi ayrı ayrı yönetebilirsiniz. Esasen tek kasa sisteminin avantajı, orta birleşim noktalarında oluşan boşluğu yarı yarıya indirmektir. Normalde iki perde arasında ki boşluk 4 cm 'dir.

Zebra perde nasıl yıkanır?

Yumuşak bir bezi sabunlu suya batırıp çıkarın ve suyunu sıkın. Bu bez ile perdenizi bir iki defa silin. Tozun gittiğinden emin olduktan sonra temiz ve soğuk suyla yıkanmış bir bez alarak sabun etkisini temizleyin. Bu kısa işlemlerden sonra perdenizi kapatmayın.

Stor perde banyoda nasıl yıkanır?

Temizlemek için derin bir kapta ılık suyun içinde sabun köpürtebilirsiniz. Veya perde temizliği için üretilen deterjanları da tercih edebilirsiniz. Yumuşak bir bezi sabunlu suya batırıp çıkarın ve suyunu sıkın. Bu bez ile perdenizi bir iki defa silin.

Zebra Stor perde çamaşır makinesinde yıkanır mı?

Yerinden çıkardığınız stor perdeleri asla ama asla çamaşır makinesine atmamalısınız. Stor ve zebra perde temizliğini asla ihmal etmemeli, mümkünse sık sık tozunu-kirini almalısınız ki bu kirler kalıcı lekelere dönüşmesin.