Türk Telekom Mobil nereye şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Mobil nereye şikayet edilir?
  2. Türk Telekom borcumu ödedim ne zaman açılır?
  3. Türk Telekom MMS mesajları nasıl açılır?
  4. İnternet borcunu ödedikten sonra ne zaman açılır?
  5. Yeni bağlanan internet ne zaman açılır?
  6. MMS mesajınız var ne demek?
  7. MMS mesajı açma ücretli mi?

Türk Telekom Mobil nereye şikayet edilir?

4 numaralı Kurumsal Müşteri Hizmetleri'nden (KMH) Türk Telekom ile ilgili her konuda bilgi alabilir, bazı hizmetlerimiz için ön başvuruda bulunabilirsiniz.

Türk Telekom borcumu ödedim ne zaman açılır?

Türk Telekom Fatura Ödendikten Sonra Ne Zaman Açılır Türk Telekom faturalı hat borcundan dolayı kapandıktan sonra ödeme yapılırsa ortalama olarak hattınız sistem tarafından otomatik olarak en geç 2 saat içerisinde açılmaktadır.

Türk Telekom MMS mesajları nasıl açılır?

MMS ayarlarınızı SMS ile almak için MMS AYAR yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Cep telefonunuza gönderilen SMS'i açtığınız zaman MMS ayarları otomatik olarak yapılacak ve MMS servisini kullanmaya başlayacaksınız. SMS ile otomatik olarak telefonunuza göndermek için lütfen tıklayın.

İnternet borcunu ödedikten sonra ne zaman açılır?

Tüm bankalar ile çevrimiçi olarak çalıştığımız için, hattınız faturanızı ödedikten en geç 10 dakika sonra görüşmelere açılacaktır.

Yeni bağlanan internet ne zaman açılır?

Fiber İnternet Kaç Günde Bağlanır? Fiber internet, ortalama 5 – 7 gün içerisinde açılmaktadır ancak bölgenin altyapı şartları, ekiplerin yoğunluğu gibi nedenlerle bu süre 30 güne kadar uzayabilmektedir.

MMS mesajınız var ne demek?

Multimedia Messaging Service (Çoklu ortam mesajlaşma servisi), kısaca MMS ile mesajlarınıza resim, video ve ses gibi çoklu ortam dosyaları ekleyebilirsiniz. SMS (Short Messaging Servise) yani kısa mesaj servisinden farklı olarak MMS mesajlarında düz yazının yanı sıra çoklu ortam dosyaları da gönderilebilir.

MMS mesajı açma ücretli mi?

MMS ayarlarınız ücretsiz olarak telefonunuza gelecektir. MMS Servisi ile, arkadaşınızın doğum gününü kutlamak için “Mutlu yıllar” yazmak yerine, bir resim ya da video gönderebilirsiniz. Uzaktaki yakınlarınıza mesaj yollarken fotoğrafınızı ekleyebilirsiniz.