En Ucuz Kıbrıs üniversitesi hangisi?

İçindekiler:

  1. En Ucuz Kıbrıs üniversitesi hangisi?
  2. Kıbrıs Üniversiteleri hangi dil?
  3. Kıbrıs hukuk kaç para?
  4. Kıbrıs Tıp denklik var mı?
  5. Kıbrıs Hukuk barajı var mı?

En Ucuz Kıbrıs üniversitesi hangisi?

Girne Amerikan Üniversitesi 1985 yılında kurulan GAÜ 7 fakülte ve 4 yüksek okula sahiptir. 20 akademik yılı için saydığımız Kıbrıs üniversiteleri arasında en düşük fiyatlara sahip olduğu görülmektedir.

Kıbrıs Üniversiteleri hangi dil?

Üniversitelerde de çoğu lisans ve ön lisans programlarındaki eğitim dili İngilizce olup, Türkiye'den gelen ve İngilizce geçmişi olmayan öğrenciler için ise üniversitelerin bünyesinde yer alan ingilizce hazırlık okullarında bir yıllık yabancı dil programları uygulanmaktadır.

Kıbrıs hukuk kaç para?

2018-2019 Akademik Yılında burssuz yıllık eğitim-öğretim ücretleri; Adalet Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Meslek Yuksekokulu ve Meslek Yüksekokulu için (20,500 TL, Hazırlık Okulu, Eczacılık ve Hukuk Faküllteleri hariç (diğer tüm Fakülteler ve Yüksekokullar (4 yıllık programlar) için 22,500 TL,Eczacılık Fakültesi ...

Kıbrıs Tıp denklik var mı?

İlgili anlaşma uyarınca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hukukuna göre kurulmuş olan üniversitelere ÖSYM tarafından yerleştirilen ve yerleştikleri programda eğitimini tamamlayan T.C. vatandaşlarının ön lisans ve lisans diplomaları denklik işlemine tabi tutulmaksızın Türkiye Cumhuriyeti'nde geçerlidir.

Kıbrıs Hukuk barajı var mı?

YÖK'ün tıp ve hukuk fakültelerine getirdiği baraj şartından, KKTC üniversiteleribu yıl muaf tutuldu. ... Buna göre bu yıl tıp programlarına başarı sırası en düşük 40 bininci, hukuk programlarına ise başarı sırası en düşük 150 bininci sırada olan adaylar yerleşebilecekler.