Burundaki siyah noktalar nasil alinir?

İçindekiler:

  1. Burundaki siyah noktalar nasil alinir?
  2. Siyah noktalar için en iyi maske hangisi?
  3. Yüzdeki siyah noktalar için ne kullanabilirim?
  4. Yüz için hangi kil kullanılır?
  5. Hassas ciltler için hangi kil maskesi kullanılır?

Burundaki siyah noktalar nasil alinir?

Burunda meydana gelen rahatsız edici Siyah nokta temizlemek için bir diş macunu yardımı ile kolayca kurtulabilirsiniz. Diş macununu siyah noktaların olduğu bölgelere elinizle iyice yayarak sürünüz. Ardından diş macununu sürdükten sonra kurumasını bekleyin.

Siyah noktalar için en iyi maske hangisi?

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Kil Maskesi Yüzündeki siyah noktalardan kurtulmak için cilt bakım rutinine ekleyebileceğin en iyi maskelerden biri Amazon beyaz kili içeren Kiehl's Rare Earth Maske. Amazon beyaz kili, ciltteki ölü derileri temizliyor ve cildin daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Yüzdeki siyah noktalar için ne kullanabilirim?

Bunun için 1 tatlı kaşık balı yarım limon suyuna ekleyip siyah noktalara uygulayabilirsiniz. Karbonat maskesi: 1 yemek kaşığı karbonatı az suyla macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın ve sorunlu bölgeye uygulayıp 10 dakika kadar bekleyin. Ardından yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

Yüz için hangi kil kullanılır?

Beyaz kil en doğal olanıdır ve normal ve karma ciltler için tercih edilir. Yeşil kil, daha güçlü terapi etkiye sahiptir ve daha kurutucudur, bu yüzden yağlı cilt için uygundur.

Hassas ciltler için hangi kil maskesi kullanılır?

Kil maskesinin en fazla faydasının görüldüğü cilt tipi yağlı ciltlerdir. Kil maskesi, ciltteki yağ oranını dengelediği için yağlı ciltlerde düzenli kullanılırsa cildin fazla yağlanmasını engeller. Yağlı ciltler için uygun olan kil rengi yeşildir. Kuru ve hassas ciltler için ise genellikle beyaz kil tavsiye edilir.