Total kart ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Total kart ne işe yarar?
  2. Total Clup nedir?
  3. Total indirim kartı nasıl alınır?
  4. Opet kaç puan veriyor?

Total kart ne işe yarar?

Club Total'in avantajları Club Total ile istasyonlarımızdaki kaliteli akaryakıt ve hizmetin yanı sıra yaptığınız her alışverişin ödüllendirilmesi ayrıcalığına da kavuşuyorsunuz. Bundan sonra yaptığınız her alışverişten puan kazanacak, çeşitli kampanyalar ve ayrıcalıklardan faydalanma şansına sahip olacaksınız.

Total Clup nedir?

Club TOTAL: Üye'nin, Şirket tarafından belirlenecek TOTAL istasyonlarında her türlü kampanya ve promosyonlardan yararlanma, puan kazanma/harcama, hediye çekilişine hak kazanma ve indirim imkanlarına ulaşması amacı ile Şirket'in müşterilerine sunduğu Sadakat Programıdır.

Total indirim kartı nasıl alınır?

ClubTOTAL Kart Sahibi Olmak için Genel Şartlar Club TOTAL kartın mülkiyeti “TOTAL OIL Türkiye A.Ş” ye aittir. Kart hamili, başvuru formunu eksiksiz olarak doldurup imzaladıktan ve görevliye teslim ettikten sonra kartını teslim alır ve puan biriktirmeye başlar.

Opet kaç puan veriyor?

Anlaşmalı Opet istasyonlarından yapacağınız tek seferde her 150 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarınızdan 5 TL, toplamda 25 TL Opet Puan kazanırsınız. Kazandığınız Opet Puanlar harcamadan hemen sonra Opet Worldcard'ınıza yüklenir.