Sepaş faturası nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Sepaş faturası nasıl ödenir?
  2. Sepaş elektriği ne zaman keser?
  3. Sepaş güvence bedeli nasıl ödenir?
  4. Tesisat numarası ile sayaç numarası aynı mı?
  5. Elektrik faturası kaç gün ödenmezse kesilir 2020?
  6. Elektrik faturası ödemesi gecikirse ne olur?
  7. Sepaş güvence bedeli ne kadar?
  8. Sözleşme No ne demek?
  9. Igdaş fatura sözleşme no nerede?

Sepaş faturası nasıl ödenir?

Sepaş Cebinde mobil uygulamamız üzerinden, Online İşlemler menüsünden, Tüm PTT şubelerinden ve faturalarda belirtilen anlaşmalı bankalardan, internet bankacılığını kullanarak ya da Sepaş Enerji'nin ödeme noktaları çözüm ortağı olan Faturamatik Premium Hizmet Noktaları'ndan 9 aya varan taksit imkanıyla ödeyebilirsiniz.

Sepaş elektriği ne zaman keser?

Elektrik faturası üzerinde yazan son ödeme tarihinde ödeme yapılmazsa tedarikçi şirketler tüketicilere ikinci bir bildirim yapar. Bildirimin yapıldığı tarihten sonraki 5 iş günü içinde ödeme yapılmamışsa tüketicilerin elektrik enerjisi kesilir.

Sepaş güvence bedeli nasıl ödenir?

Faturamatik Premium Hizmet Noktaları, PTT gişeleri, anlaşmalı bankalar aracılığıyla, internet bankacılığı kullanılarak, Sepaş Cebinde mobil uygulaması üzerinden veya Sepaş Enerji Online İşlemler menüsünden güvence bedeli ödemelerinizi 9 aya varan taksit imkanıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Tesisat numarası ile sayaç numarası aynı mı?

Tesisat numarası müşterinin sayacı ve adına bağlı aboneliğini niteler. Kimi perakende satış şirketleri müşteri numarası yerine tesisat numarasını kullanmaktadır. Abonelik işlemlerinde elektrik tedarikçisinin sizden istediği numara faturanızda bulunmak zorundadır.

Elektrik faturası kaç gün ödenmezse kesilir 2020?

Fatura bedeli, bildirimi takip eden beş iş günü (dahil) içerisinde ödenmezse tüketicinin elektriği kesilir. Tüketicinin kullanım yeri adresine gönderilen fatura veya bildirim tüketiciye tebliğ edilmiş sayılır.

Elektrik faturası ödemesi gecikirse ne olur?

Faturanın cezalı duruma düşmemesi için fatura üzerinde belirtilen son güne kadar faturanın ödenmesi gerekiyor. Gecikmiş faturalar, tahsilât anlaşması olan tüm bankalar tarafından tahsil edilebiliyor. Faturanın belli bir süre içerisinde ödenmemesi halinde ise abonenin elektriği kesiliyor.

Sepaş güvence bedeli ne kadar?

Size en yakın müşteri merkezini SEPAŞ Enerji'in internet sitesinden ya da 4 numaralı çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz....Abonelik Ücreti ve Güvence Bedeli.
Bedelin AdıÜcret
Güvence BedeliMesken için ortalama 198 TL*
Kesme-Bağlama Bedeliİşlem başına 37,3 TL
2 satır daha

Sözleşme No ne demek?

Elektrik abone numarası, elektrik tüketicilerinin tedarikçilerle olan abonelikleri için verilmiş olan numaradır. Farklı tedarikçiler tarafından sözleşme numarası, tesisat numarası ya da müşteri numarası olarak ifade edilir.

Igdaş fatura sözleşme no nerede?

Sözleşme Numaranız Faturanızın Sol Üst Tarafında 500 ile Başlayan 12 Haneli Numaradır. Anında igdaş faturanızı ödeme veya borcunuzu öğrenmek için online olarak yukarıdaki fatura ödeme ve sorgulama formunu kullanabilirsiniz.