Dora nın gerçek ismi ne?

İçindekiler:

  1. Dora nın gerçek ismi ne?
  2. Survivor Dora Türk mü?
  3. Survivor 2021 Dora kim?
  4. Survivor Doranın adı nedir?
  5. Dora Survivor aslen nereli?

Dora nın gerçek ismi ne?

Survivor Dora'nın gerçek adı Uğurtan, soyadı ise Dora'dır.

Survivor Dora Türk mü?

Survivor Uğurtan, 2021 Gönüllüler kadrosunda yer almaktadır. Uğurtan Dora 1984 İstanbul doğumludur. 2000'de Saint Benoit Fransız lisesi ortaokul bölümünden mezun oldu. 2004'da ise Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Dokuz eylül iktisat bölümünü kazandı.

Survivor 2021 Dora kim?

Uğurtan Dora, tarihinde Şişli'de doğdu. 2000'de Saint Benoit Fransız lisesi ortaokul bölümünden mezun oldu.2004'de ise Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Dokuz eylül iktisat bölümünü kazandı. Uğurtan Dora sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness spor dallarıyla ilgileniyor.

Survivor Doranın adı nedir?

Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, İstanbul'un Şişli semtinde doğmuştur. Uğurtan Dora 37 yaşındadır. 2000'de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'ni tamamladı.

Dora Survivor aslen nereli?

Uğurtan Dora, tarihinde Şişli'de doğdu. 2000'de Saint Benoit Fransız lisesi ortaokul bölümünden mezun oldu.2004'de ise Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Dokuz eylül iktisat bölümünü kazandı.