Cosmos Yatırım Holding ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Cosmos Yatırım Holding ne iş yapar?
  2. Cosmo hisse kime ait?
  3. Cosmo internet yasağı ne zaman bitiyor?
  4. Bumerang yatirim Ortakliği A Ş ne iş yapar?
  5. KENT internet cezası ne zaman bitiyor?
  6. KENT hissesi kimin?
  7. INVEO sahibi kimdir?
  8. INVEO kime ait?
  9. Inveo Yatırım Holding ne iş yapar?

Cosmos Yatırım Holding ne iş yapar?

COSMOS YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Cosmos Yatırım Ortaklığı AŞ, Türkiye merkezli bir yatırım ortaklığıdır. İstanbul Borsası'nda işlem gören hisse senetleri ve sabit gelirli araçlar gibi sermaye piyasası araçlarından oluşan bir portföye yatırım yapmak ve yönetmek ile uğraşmaktadır.

Cosmo hisse kime ait?

Cosmos Yatırım Holding A.Ş.

Cosmo internet yasağı ne zaman bitiyor?

Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 21'dir.

Bumerang yatirim Ortakliği A Ş ne iş yapar?

Ana Ortaklık Şirket'in amacı, sermaye piyasası mevzuatında belirtilen hizmetleri ve faaliyeti, yatırım ortaklığı ve portföy yöneticiliği faaliyeti niteliğinde olmamak kaydıyla; sermaye ve yönetimine katılarak bunların yatırım, finansman, organizasyon ve yönetim meselelerini toplu bir bünye içerisinde değerlendirmek ve ...

KENT internet cezası ne zaman bitiyor?

Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 20'dir. KENT payında 20 tarihinden itibaren uygulanmakta olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" ve "Brüt Takas" tedbirleri 20 tarihine kadar devam edecektir.

KENT hissesi kimin?

Kent Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirket, 'da Cadbury Grubunun iştiraki olan Intergum Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi elde ederek birleşmiştir. Kent Gıda, Cadbury Schweppes Overseas Ltd.'nin bir iştirakidir.

INVEO sahibi kimdir?

INVEO YATIRIM HOLDING A.S.
BİST KoduINVEO
İlk İşlem Tarihi16.04.1999
Halka Arz Tarihi13.04.1999
Genel MüdürONUR TOPAÇ
Yönetim Kurulu ÜyeleriERHAN TOPAÇ Onur Topaç BORA ORUÇ DEMET ÖZDEMİR ÜLKÜ FEYYAZ TAKTAK
8 satır daha

INVEO kime ait?

Inveo, 1998 yılında Gedik Yatırım Ortaklığı A.Ş. adıyla kurulmuş, daha sonra ise yatırım holding statüsünü almıştır. tarihine kadar GYHOL kısa koduyla Borsa İstanbul'da işlem gören Inveo, bu tarihten itibaren INVEO koduyla işlem görmektedir.

Inveo Yatırım Holding ne iş yapar?

Inveo Yatirim Holding AS (INVEO) Şirketin hizmetleri hisse senedi alım satımı, sabit gelirli menkul kıymetlerin alım satımı, hisse senedi sermaye piyasası işlemleri, varlık yönetimi, yatırım danışmanlığı ve kurumsal yatırımcılar için aracılık hizmetlerini içermektedir.