ATT ayda kaç tl maaş alır?

İçindekiler:

  1. ATT ayda kaç tl maaş alır?
  2. Paramedik maaş ne kadar?
  3. Paramedik olmak için TYT kaç net gerekir?
  4. ATT hangi bolumden alıyor?
  5. ATT okumak için kaç puan gerekir?

ATT ayda kaç tl maaş alır?

15 yıl süreyle görev yapan acil tıp teknisyenlerine, en az 4 bin 950 TL aylık ödenmektedir. 20 yıl boyunca görev yapan acil tıp teknisyenlerine 5 bin TL ve üzerinde maaş verilmektedir. 25 yıl ve üzeri görev yapan acil tıp teknisyenlerine, en az 5 bin 500 TL maaş ödemesi yapılır.

Paramedik maaş ne kadar?

Acil tıp teknikeri (ATT) olarak da bilinen paramedikler, hastane öncesi acil bakımın önemli bir parçasını oluştururlar. 2021 yılında devlet hastanelerinde en düşük paramedik maaşı 3950 TL iken ortalama paramedik maaşları 4750 TL olarak belirlenmiştir.

Paramedik olmak için TYT kaç net gerekir?

Ankara Üniversitesi Paramedik (ATT) bölümünü kazanmak için : TYT'de 53,25 net yapmak gerekir. Çukurova Üniversitesi Paramedik (ATT) bölümünü kazanmak için : TYT'de 58,75 net yapmak gerekir.

ATT hangi bolumden alıyor?

Acil tıp teknisyenliği veya ATT olarak adlandırılan bölümün eğitimi ve meslek hakkında merak edilenler, yazı içerisinde tüm detaylarıyla sıralanmıştır. ATT olmak için sağlık bölümünü bitirmek gerekmektedir.

ATT okumak için kaç puan gerekir?

Devlet üniversitelerinde yer alan Paramedik (ATT) bölümleri içerisinde en yüksek taban puanda kalan üniversite 354,192 puanda kalırken, en düşük puanda kalan üniversite ise 292,890 puanda kalmıştır.