Khontkar hangi Semtli?

İçindekiler:

  1. Khontkar hangi Semtli?
  2. Khontkar nereden mezun?
  3. Khontkar nerede oturuyor?
  4. Khontkar ne okudu?
  5. Onur Dinç aslen nereli?
  6. Khontkar nerede doğdu?
  7. Khontkar ne zaman Rapa başladı?
  8. Ezhel in gerçek adı nedir?
  9. MERO nereli?
  10. Lil Zey aslen nereli?

Khontkar hangi Semtli?

Trap dünyasında Khontkar olarak tanınan Onur Dinç, İzmir'de doğmuştur. Küçük yaşlarda annesinden edindiği MC Hammer ve Run DMC kasetleri ile kendisini hip-hop kültürünün içinde bulmuştur. İlk kayıtlarını 2004 yılında gerçekleştirdikten sonra bir kaç oluşumda yer aldı.

Khontkar nereden mezun?

2012 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümü'nü kazanan Khontkar, 2010 yılında 'Crimeland' adını verdiği bir albüm yayınlamıştır. Okul hayatından sonra ise kendine ait şarkılarını internet üzerinden ücretsiz yayınlamaya devam etmiştir.

Khontkar nerede oturuyor?

İZMİR'DEKİ ADRESLERİNE OPERASYON: Yapılan araştırmada Khontkar ve Young Bego adlı ünlü rapçilerin İzmir'deki adresleri tespit edildi. Khontkar adıyla tanınan Onur Dinç'in Konak ilçesinde, Young Bego olarak bilinen Uğur B.'nin ise Balçova ilçesinde bulunduğu belirlendi.

Khontkar ne okudu?

2004 yılında kayıtlar almaya başlayan Khontkar, bir yandan da müzik teorisi eğitimini de aldı. Karşımızda ses mühendisi bir rapçi var yani... 2012 yılında da 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümü'nü kazandı.

Onur Dinç aslen nereli?

Khontkar ya da gerçek adıyla Onur Dinç (d. 24 Temmuz 1991, İzmir, Türkiye), Türk rapçi, söz yazarı ve prodüktördür.

Khontkar nerede doğdu?

İzmir, Türkiye Khontkar/Doğum yeri

Khontkar ne zaman Rapa başladı?

Khontkar gerçek adı ne? sorusunun cevabı ise Onur Dinç. Ancak Onur Dinç sahne ismi olarak Khontkar ismini kullanmaktadır. Küçük yaşlardan itibaren hip hop kültürünü benimseyen müzisyen ilk kez 2004 yılında profesyonel anlamda kayıtlara başlamıştır.

Ezhel in gerçek adı nedir?

Ömer Sercan İpekçioğlu Ezhel/Tam adı

MERO nereli?

Mero
Doğum adıEnes Meral
Diğer adlarıMero 428
Doğum28 Temmuz 2000 Rüsselsheim, Kreis Groß-Gerau, Hessen, Almanya
TarzlarGangsta rap Trap
6 satır daha

Lil Zey aslen nereli?

Lil Zey veya gerçek adıyla Zeynep Tanyalçın (d. 28 Temmuz 1994, İzmir), Türk rapçi ve DJ. Berklee College of Music'te müzik yönetimi ve şarkı sözü yazarlığı eğitimi görmüştür.