Birinin telefondan engellediğini nasıl anlarsın?

İçindekiler:

  1. Birinin telefondan engellediğini nasıl anlarsın?
  2. Engellenen numarayı arayınca ne olur?
  3. Engellenen numara WhatsApp'tan mesaj atabilir mi?
  4. Engel atan kişiye mesaj gider mi?
  5. Rehberden birini engelleyince Whatsapptan da engellenir mi?
  6. WhatsApp'da engellenen kişi engellendiğini anlar mı?
  7. Whatsappta Engellendiğimi nasıl anlarım 2020?

Birinin telefondan engellediğini nasıl anlarsın?

Birisini cep telefonuyla aradığınızda garip bir mesaj alıyorsanız, ilgili kişi tarafından engellenmiş olabilirsiniz....Aradığınızda aldığınız mesaj operatöre göre değişiklik gösterir.
  1. “Aradığınız kişi mevcut değil.”
  2. “Aradığınız kişi şu anda aramaları kabul etmiyor.”
  3. “Aradığınız numara geçici olarak hizmet dışı.

Engellenen numarayı arayınca ne olur?

Numara engelleme ile ilgili bilinmesi gereken bir diğer önemli bilgi de engellenen kişinin çağrılarını engelleme işlemini yaptıktan sonra göremeyeceğinizdir. Yani birini engellediğiniz zaman sizi arayıp aramadığını öğrenemezsiniz.

Engellenen numara WhatsApp'tan mesaj atabilir mi?

Engellediğiniz kişiler artık sizi arayamaz veya size mesaj gönderemez.

Engel atan kişiye mesaj gider mi?

WhatsApp'ta birini engellediğinizde ya da biri sizi engellediğinde iki taraf da birbirine mesaj atamaz… Ancak durum hiç de öyle değilmiş… ... Yapmanız gereken tek şey WhatsApp aboneliğinizi iptal etmek. Aynı numara ile yeniden hesap oluşturduğunuzda sizi engelleyen kişinin koyduğu engel de otomatikman kalkmış oluyor.

Rehberden birini engelleyince Whatsapptan da engellenir mi?

WhatsApp uygulamasında istediğiniz kişileri engelleyerek onlardan mesaj, arama ve durum güncellemeleri almayı durdurabilirsiniz. Ama WhatsApp üzerinden birini engellemek kişi listenizden o kişiyi silmez ya da engellenen kişinin sizi aramasına ya da normal SMS göndermesini engellemez.

WhatsApp'da engellenen kişi engellendiğini anlar mı?

Engellenen kişilerin attığı mesajlar, hiç bir şekilde engelleyen kişiye iletilmiyor. Özellikle engelleyen kişilerin hiç bir şekilde fotoğrafı karşı tarafa görünmüyor. Durumu, paylaştıkları ve fotoğrafı engel durumunda paylaşılmıyor. Kişiler bu durumlardan engellendiğini kolayca anlayabiliyor.

Whatsappta Engellendiğimi nasıl anlarım 2020?

İlgili kişinin profil fotoğrafında yapılan güncellemeleri göremezsiniz. Sizi engellemiş olan bir kişiye gönderdiğiniz mesajlarda her zaman, “mesaj gönderildi” anlamına gelen tek bir onay işareti gösterilir. “Mesaj teslim edildi” anlamına gelen ikinci onay işareti hiçbir zaman gösterilmez.