Zülfikar holding sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Zülfikar holding sahibi kim?
  2. Turkuaz Petrol sahibi kim?
  3. Zülfikarlar Holding ne iş yapar?
  4. Kaan Böke kimdir?
  5. TP Genel Müdürü Kimdir?
  6. Fidan Bayındır Yıldız kimdir?
  7. Türkiye Petrolleri Genel Müdürü kim?
  8. TP Petrol dağıtım A Ş kimin?
  9. TPAO kime bağlı?
  10. Melih Han Bilgin kimdir?
  11. Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Kimdir?
  12. Türkiye Petrolleri Kimin şirketi?
  13. TP Petrol devletin mi?
  14. TP Petrol kime satıldı?
  15. TPAO kime devredildi?

Zülfikar holding sahibi kim?

37 yaşındaki işadamı için 'petrol kralı' da dendi, 'gizli zengin'de… İsfendiyar Zülfikari, Zülfikarlar Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı. Dedesinin temelini attığı grupta, üçüncü kuşak patron olarak bayrağı 2001 yılında devraldı.

Turkuaz Petrol sahibi kim?

Zülfikarlar Holding'in iştiraki olan Turkuaz Petrol, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. hisselerinin yüzde 100'ünü satın aldı Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş.'nin özelleştirme ihalesinde 490 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Turkuaz Petrol, 2016 yılının en büyük özelleştirme ihalesi için imzayı attı.

Zülfikarlar Holding ne iş yapar?

Zülfikarlar Şirketler Grubu, Türkiye'de faaliyet gösteren şirketler grubu. Kimya, enerji, finans ve lojistik gibi alanlarda faaliyet gösterir. 1942 yılında Azerbaycan'dan İstanbul'a göç eden Zülfikari Ailesi'nin girişimleri ile kimyevi malzeme ticareti yaparak faaliyetlerine başladı.

Kaan Böke kimdir?

Çalışma hayatına 1990 yılında, Beko Elektronik A.Ş.'de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başlayan Kaan Böke, 1997 yılında Vakko-Vakkorama İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev aldı. 1998-2000 yılları arasında Superonline A.Ş.'de İnsan Kaynakları, İdari İşler ve Satınalma Direktörü olarak görev yapan Kaan Böke 2000 yılında, ...

TP Genel Müdürü Kimdir?

TP'nin yeni genel müdürü Fidan Bayındır Yıldız oldu.

Fidan Bayındır Yıldız kimdir?

İş hayatına 2001 yılında giriş yapan Yıldız, 12 yıl boyunca Procter&Gamble'da ağırlıklı olarak pazarlama alanında farklı yönetim pozisyonlarında yer aldı. ... Fidan Bayındır Yıldız, 2017 yılına kadar Cigna Finans Emeklilik'te, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü kim?

Kariyeri boyunca önde gelen firmalarda, görev yaptığı yönetimsel pozisyonlardaki tecrübesiyle Fidan Bayındır Yıldız, Türkiye Petrolleri'nin yeni Genel Müdürü oldu.

TP Petrol dağıtım A Ş kimin?

Nisan 2017 tarihinde Zülfikarlar Holding'e bağlı akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol tarafından, 2016 yılının en büyük satın almasıyla özelleştirilen TP Petrol Dağıtım A.Ş, bugün faaliyetlerini Türkiye Petrolleri markasıyla sürdürüyor.

TPAO kime bağlı?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (kısaca TPAO), Türkiye'nin ulusal petrol şirketidir....Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TP)
AlanPetrol arama, üretim ve dağıtım
Genel MüdürMelih Han BİLGİN
Şirketi ve SahibiSumerbank Holdings Corporation
9 satır daha

Melih Han Bilgin kimdir?

2017 yılı Eylül ayı itibariyle Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü'nü yürütmekte olan Melih Han Bilgin, Savunma ve Havacılık Sanayiinde uzman, üst düzey yönetici ve girişimci olarak yer almış, stratejik öneme sahip birçok projeye imza atmıştır.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Kimdir?

TP'nin yeni genel müdürü Fidan Bayındır Yıldız oldu.

Türkiye Petrolleri Kimin şirketi?

Nisan 2017 tarihinde Zülfikarlar Holding'e bağlı akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol tarafından, 2016 yılının en büyük satın almasıyla özelleştirilen TP Petrol Dağıtım A.Ş, bugün faaliyetlerini Türkiye Petrolleri markasıyla sürdürüyor.

TP Petrol devletin mi?

Şirketin sitesinde yer alan bilgiye göre, Türkiye'deki, halen faaliyetteki tek kamu sermayeli akaryakıt dağıtım şirketi olan TP Petrol Dağıtım AŞ, akaryakıt dağıtım sektöründe, yüzde 4,4'lak payı ile en büyük ilk 6 şirket arasında yer alıyor.

TP Petrol kime satıldı?

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan ÖYK kararıyla, TP Petrol Dağıtım AŞ'nin yüzde 100 hissesinin ihalede 490 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Zülfikarlar Holding AŞ'ye satılmasına onay verildi.

TPAO kime devredildi?

Ziraat Bankası, BOTAŞ, TPAO, PTT ve BİST, Türkiye Varlık Fonu'na devredildi.