Açıköğretim Lisede hangi dersler var?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim Lisede hangi dersler var?
  2. Açık Lise Sınavı ne zaman 2020?
  3. Lise kitapları ne zaman dağıtılacak 2021?
  4. Açık Öğretim zorunlu dersler nedir?
  5. Acik lisede kac ders var?
  6. AÖL 1 Dönem Sınavı ne zaman 2021?
  7. Lise kitapları ne zaman verilecek?
  8. Açıköğretim zorunlu dersler nasıl seçimi?
  9. AÖL bir dönemde kaç ders seçilir?

Açıköğretim Lisede hangi dersler var?

AÖL Açık Lise Dersleri
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 1.
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2.
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 3.
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 4.
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 5.
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 6.
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 7.
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 8.

Açık Lise Sınavı ne zaman 2020?

2020-2021 AÖL 1. dönem sınav giriş yerleri 2 Aralık Çarşamba günü erişime açılacak. AÖL 1. dönem sınavı 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde uygulanacak.

Lise kitapları ne zaman dağıtılacak 2021?

6 Eylül 2021 tarihinde açılacak okullarda tüm öğrencilerin kitaplarının okul sıralarına dağıtımının planlandığı bildirildi. Milli Eğitim Bakanlığınca 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz dağıtılacak ders kitapları, Yozgat İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ulaştı.

Açık Öğretim zorunlu dersler nedir?

Zorunlu dersler, "AÖL öğrenci girişi"nde sol köşede bulunan "zorunlu dersler" butonunda görünen derslerdir. Bu dersler adı üzerinde, öğrencinin mezun olmak için sınavına girip, başarması veya muaf olup zorunluluğundan kurtulması gereken dersleridir.

Acik lisede kac ders var?

Sadece başarısız olduğu dersi tekrar eder veya muaf olduğu takdirde onun yerine isterse seçmeli derslerden başka bir ders alır. Açık öğretim Lisesinde öğrencilerin alması gereken zorunlu ve ortak dersler vardır. Öğrenciler her dönem ortak ve seçmeli derslerden en fazla toplam 35 kredilik ders alabilirler.

AÖL 1 Dönem Sınavı ne zaman 2021?

Dönem Sınavı 2021-2022 AÖO- AÖL- AÖIHL- MAÖL/ 1 04-05 ARALIK 2021 6 Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri e-Sınavı 2021/MTSK e-Sınavı Haftanın 7 (Yedi) Günü 81 İldeki e-Sınav Salonlarında, Randevulu Sistemle Gerçekleştirilecektir.

Lise kitapları ne zaman verilecek?

Okul kitapları il ve ilçe müdürlüklerine dağıtılmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim yılında öğrencilere ulaştıracağı ders kitaplarını sorumlu il ve ilçe müdürlerine 21 Eylül'e kadar tamamlayacak. 21 Eylül'de okullara gidecek öğrenciler, ders kitaplarını okullardan temin edecek.

Açıköğretim zorunlu dersler nasıl seçimi?

Öğrenci Bilgi Sistemi sayfasında sol bölümde bulunan Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi kısmının altında olan Ders Seçme İşlemi seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Karşınıza çıkan sayfada ise dersleri yanlarındaki mavi butonu işaretleyerek seçmeniz gerekecektir. Sonrasında ise kaydet tuşuna tıklamanız gerekir.

AÖL bir dönemde kaç ders seçilir?

Öğrencilerimiz her dönem sınavı için 35 kredilik ders seçebilirler. Sistem sizi uyarıncaya kadar ders seçiniz.