Araç plakasına yazılan cezayı nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. Araç plakasına yazılan cezayı nasıl öğrenirim?
  2. Maskeden ceza yediğimi nasıl öğrenebilirim?
  3. Idari para cezasını nereden görebilirim?
  4. Maske cezası kaç TL?

Araç plakasına yazılan cezayı nasıl öğrenirim?

Adınıza kayıtlı bir trafik cezanız olup olmadığını öğrenmek için emniyet müdürlüğüne gidebileceğiniz gibi bu işleminizi online olarak da gerçekleştirebilirsiniz. “Plakadan ceza sorgulama'' yaparak veya T.C. kimlik numaranız, vergi numaranız üzerinden ceza durumunuzu öğrenebilirsiniz.

Maskeden ceza yediğimi nasıl öğrenebilirim?

MASKE CEZASI SORGULAMA Maske cezası sorgulama işlemi için E-Devlet şifresinin olması veya internet vergi dairesi kullanıcı kaydının bulunması yeterli olmaktadır. İnteraktif vergi dairesi dışında vergi dairelerine giderek de sorgulanabilen maske cezası, 900 TL'den başlamaktadır.

Idari para cezasını nereden görebilirim?

İdari para cezası sorgulama işlemini en hızlı şekilde E-Devlet üzerinden Vergi, Harç ve Cezalar başlığı altından Kurum seçerek gerçekleştirebilirsiniz. İlgili hizmete hızlı girebilmek için E-Devlet'teki arama çubuğuna Vergi, Harç ve Cezalar yazabilirsiniz.

Maske cezası kaç TL?

Vatandaşlardan maske cezalarını yapılandırma sorusu Maske takmamanın cezası 900 lira, sokağa çıkma kısıtlamasına uymamanın cezası ise lira olarak uygulanıyor. Söz konusu cezaların 15 gün içinde tebliğ eden makama ödenmesi halinde, yüzde 25 indirim hakkı bulunuyor.