Siyah nokta temizleme Fırcası nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Siyah nokta temizleme Fırcası nasıl kullanılır?
  2. Tineke siyah nokta nasil kullanilir?
  3. Siyah nokta fırçası ne işe yarar?
  4. Akne fırçası nasıl kullanılır?
  5. Silikon fırça temizleyici nasıl kullanılır?
  6. Komedon aleti nasıl kullanılır?
  7. Yüz için at kılı fırçası nasıl kullanılır?

Siyah nokta temizleme Fırcası nasıl kullanılır?

Missha Siyah Nokta Temizleyici Fırça Nasıl Kullanılır? Fırçanın bu kısmı benim en çok kullandığım kısım olabilir. Yüz temizleme köpüğümden bir damla üstüne sıkıp azıcık su ile ıslatıp gözeneklerimin açık olduğu bölgelerde (burun, çene, yanak, alın) çok bastırmadan gezdiriyorum.

Tineke siyah nokta nasil kullanilir?

kımler kullanmalı :Gözeneklerini detaylı temizlemek ve siyah nokta endişesi olan ciltler.kullanım talimatı : Yeterli miktarda temizleme köpüğünü veya herhangi bir temizleme ürününü alarak fırçayla hafifçe uygulayın.ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Siyah nokta fırçası ne işe yarar?

Siyah nokta fırçaları genellikle sert plastikten veya silikondan yapılıyor. ... Bir tarafı cilde masaj yapıyor, diğer tarafındaki silikon kıllı yüzey de gözeneklerin temizlenmesini ve siyah noktaların dışarı çıkarılmasını amaçlıyor. Siyah nokta fırçaları peeling veya yüz temizleme jelleri ile birlikte kullanılabilir.

Akne fırçası nasıl kullanılır?

-Fırçayı yüzünüze hem ıslakken hem de kuru haldeyken uygulayabilirsiniz. Kuru cildinize uygularken; - Nazikçe bastırmadan dairesel hareketlerle tüm yüzünüzde fırçayı gezdirin. - Aynı nokta üzerinde çok fazla durmayın.

Silikon fırça temizleyici nasıl kullanılır?

Kullanım şekli - Silikonun üzerine fırçalarınızı temizlemek için sabun veya deterjan dökebilirsiniz. - Köpürtmek için biraz ıslattıktan sonra fırçalarınızı sırasıyla silikon üzerinde gezdirerek temizleyin. - Silikonu suyun altına tutun ve fırçalarınızı silikona sürtüp son kez durulayın.

Komedon aleti nasıl kullanılır?

Sonrasında uygun uçlu komedon aleti ile siyah noktaya hafif bir baskı yapılabilir. Temizleme işlemi gerçekleşmeden önce tüm yüz alkol ile temizlenmelidir. Buhar banyosu yapılarak gözeneklerin açılması da sağlanır. Komedon aleti ile siyah nokta ve sivilcelerin üzerine de hafif bir şekilde bastırılır.

Yüz için at kılı fırçası nasıl kullanılır?

At kılı fırçası nasıl kullanılır?
  1. Düzgün bir şekilde fırçalamak için önce cildinizin tamamen kuru olduğundan emin olun .
  2. Ayak bileğinizden başlayarak, kalbinize doğru giden uzun, dairesel hareketlerle at kılı fırçanızı cildinizin üzerinde gezdirin.
  3. Ayak ve bacakları fırçaladıktan sonra kollarınıza geçebilirsiniz.