Easy Fish Oil ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Easy Fish Oil ne işe yarar?
  2. Balık yağının faydaları nelerdir?
  3. Balık yağının zararları nelerdir?
  4. Çocuğa balık yağı ne zaman verilmeli?
  5. Balık yağı hapı ne zaman alınmalı?

Easy Fish Oil ne işe yarar?

Easyfishoil, çocukların gelişimine yardımcı olan yeni nesil bir balık yağıdır. Jel tablet formu ve lezzeti sayesinde kolayca kullanılır. Balık tadı ve kokusu vermez, reflü, gaz gibi şikayetlere neden olmaz. Easyfishoil, patentli Concordix teknolojisiyle, Norveç'te üretilmektedir.

Balık yağının faydaları nelerdir?

Vücutta üretilemeyen ve gıdalardan elde edilen Omega-3 yağ asitlerini barındıran balık yağının; kardiyovasküler hastalıkları önleme, yüksek tansiyonu düşürme, romatoid artrit semptomlarını hafifletme ve karaciğer yağlarını azaltma gibi faydaları bulunuyor.

Balık yağının zararları nelerdir?

Balık yağının normal kullanımında, gösterdiği yaygın yan etkiler şu şekildedir. - Göğüs rahatsızlıklarına veya kaburga ağrılarının artmasına neden olabilir. - Sırt bölgesinde yaygın ağrılar görülebilir. Sırt bölgesinde ağrılar ani şekilde ortaya çıkar ve dakikalarca devam edebilir.

Çocuğa balık yağı ne zaman verilmeli?

Uzmanlar 1 yaşından küçük bebeklerin balık yağı takviyesi almasını tavsiye etmemektedir. Bunun ana nedeni ise besin alerjisinin oluşma ihtimalidir. Balık yağına başlamak isteyen ebeveynler çocukları 1 yaşını doldurduktan sonra bir çocuk doktorunun da onayını alarak omega-3 vermeye başlayabilirler.

Balık yağı hapı ne zaman alınmalı?

Omega-3 hapı tok karnına, sabah ya da akşam tüketilmesi gerekir. Burada önemli iki nokta şu ki, piyasada bulunan omega-3 ilaçlarının, DHA ve EPA içerikleri farklı miktarda olabiliyor. DHA (docosa hexaenoic acid) ve EPA (eicosa pentaenoic acid), omega-3 yağ asitlerinin kısaltılmış isimleridir.